Salasuhde ei välttämättä saakaan seksin harrastamista vakituisen kumppanin kanssa loppumaan ja seksistä voi tulla jopa parempaa.

Moni voi mieltää uskottomuuden merkiksi sen, että parisuhteessa seksin harrastaminen vähenee tai jopa loppuu, kun kumppanilla on salasuhde tai salasuhteita. Pettämissivusto Illicit Encountersin teettämän kyselyn mukaan näin ei kuitenkaan ole ja pettäjä ei välttämättä menetäkään kiinnostusta harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa.

Brittilehti Metro on uutisoinut, että pettämissivuston kysely paljasti kahden kolmesta pettäjästä jatkavan seksin harrastamista oman kumppaninsa kanssa. 33 prosenttia pettäjistä kertoikin, että he pyrkivät pitämään yllä tavallista seksirutiinia kotioloissa, jotta epäilyksiä ei heräisi, ja neljä kymmenestä pettäjästä harrastaa kumppaninsa kanssa enemmän seksiä kuin ennen, koska salasuhteesta syntyvä jännitys ja into lisää heidän seksiviettiään.

Kyselytutkimuksen mukaan vain 15 prosenttia lopettaa seksin harrastamisen kumppaninsa kanssa, kun pettävät, ja heistäkin suurin osa oli Metron mukaan lopettanut seksin harrastamisen kumppaninsa kanssa ennen kuin salasuhde alkoi – tämä siitä huolimatta, että 74 prosenttia sanoi seksin salarakkaansa kanssa olevan parempaa kuin seksi oman kumppanin kanssa.

”Tämä uusi tutkimus osoittaa, että ihmiset aloittavat salasuhteen tuodakseen hieman jännitystä elämäänsä. He lähes varmasti silti harrastavat seksiä kumppaninsa kanssa, mutta siitä on tullut hieman tylsää ja rutiininomaista”, totesi Illicit Encountersin edustaja Christian Grant.

”Salasuhteen tuoma jännitys tekee heistä parempia rakastajia – ei vain salarakkaan kanssa, vaan myös kotona olevan kumppanin kanssa”, hän jatkoi.

Salarakkaalle pettäjän seksitouhut kotioloissa eivät tule ilmi. Kyselystä ilmeni, että vain 22 prosenttia uskottomista kertoo salarakkaalleen, että he edelleen harrastavat seksiä myös kotona olevan kumppaninsa kanssa.

Jos kumppanisi pettää sinua, se ei siis välttämättä näy seksielämässänne millään tavalla tai seksielämä voi muuttua jopa paremmaksi äkillisen loppumisen sijaan. Jos kumppani ei kuitenkaan suojaudu salasuhteessaan, voi pettäminen tulla ilmi tarttuvien sukupuolitautien kautta.

Lähde: Metro