Sunnuntai-iltana Britanniassa esitetyssä jaksossa Saara nappasi jatkopaikan esittämällä Donna Summerin kappaletta.

Oulunsalosta kotoisin oleva Saara Aalto vakuutti X Factor UK -ohjelman tuomarit ja pääsi jälleen jatkoon laulukilpailussa. Aalto lauloi tuomareille Donna Summerin On the Radio -hitin.

Sunnuntaina Britanniassa esitetyssä jaksossa käytiin läpi bootcamp-leiriä, jonka aikana kilpailijat valitsivat tarjolla olleista kappaleista yhden, jota esittivät myöhemmin tuomareille yhdessä muiden saman kappaleen valinneiden kanssa.

Aalto jatkaa kilpailussa kuuden tuolin haaste -vaiheeseen, jossa MTV:n mukaan tuomarit valitsevat, ketkä laulajat he ottavat tiimiinsä luotsattavaksi. MTV:n mukaan Aalto kilpailee yli 25-vuotiaiden ryhmässä, jota vetää tuomari Sharon Osbourne.

Aalto kertoi tuntemuksistaan bootcamp-leiristä sunnuntai-iltana some-kanavissaan.

”Se oli ihme, sillä bootcamp oli täynnä parhaimpia laulajia, joita olen koskaan kuullut! Olen niin kiitollinen tuomareille, kun he uskovat minuun ja antavat minule tämän mahdollisuuden”, Aalto kirjoitti Instagramissa ja kiitteli saamastaan tuesta.

Aalto aloitti X Factor UK -taipaleensa esittämällä Sian Chandelier-hitin ja voit katsoa esityksen täältä. Olemme myös kertoneet, kuinka Aalto osaa Frozen-animaation tunnuskappaleen useilla eri kielillä ja on julkaissut koostevideon, jossa hän esittää sen 15 eri kielellä – tämän videon löydät täältä.

Jutun yltä voit katsoa videon Aallon On the Radio -esityksestä.

Lähde: MTV