Tuomareilta sateli kehuja Aallon esitettyä Sian Chandelier-kappaleen.

Laulaja Saara Aalto ottaa osaa Iso-Britannian versioon X Factor -laulukilpailusta. Sunnuntai-iltana Briteissä esitetyssä jaksossa nähtiin, kuinka 29-vuotiaalta suomalaiselta sujuu Sian Chandelier-hitti tunnettujen tuomareiden, Louis Walshin, Nicole Scherzingerin ja Simon Cowellin edessä.

”Olen esiintynyt niin paljon ja ollut mukana talent-kilpailuissa Suomessa, mutta en ole koskaan tehnyt tällaista. Tarvitsen apua ja siksi tulin tänne”, Aalto vastasi Cowellin kysyessä, miksi hän lähti Suomesta asti kilpailemaan.

Pian Aalto aloittaakin Chandelierin esittämisen, jota Scherzinger kuuntelee välillä silmät kiinni ja tuomari nousee esityksen lopuksi taputtamaan Aallolle seisaaltaan.

”Näin se tehdään”, Cowell sanoo esityksen päätteeksi.

”Olit niin hyvä, että sait minut haluamaan twerkata juuri nyt. Takamukseni haluaa taputtaa sinulle, niin hyvä esityksesi oli”, selvästi esityksestä vakuuttunut Scherzinger kommentoi.

”Olet taiteilija, kun lauloit ja suljin silmäni, maalasit äänelläsi juuri upeimman kuvan. Olen kiitollinen, että sain todistaa sen ja kiitos, kun jaoit sen kanssamme”, The Pussycat Dolls -yhtyeestäkin tunnettu Scherzinger kehui.

Walsh kertoi esityksen jälkeen rakastavansa Aallon ääntä.

”Otit kappaleen todella omaksesi”, Walsh lisäsi.

Kehuja sateli myös tiukkana tunnetulta Cowellilta.

”Taidat kaivata vain hieman ohjausta. Sinulla on todella hyvä ääni. Kuulin kohtia, joissa todella osuit korkeisiin nuotteihin ja ajattelin, että tämä tyttö on todella hyvä. Sinussa on sielua ja ehkä tarvitset vain alustan”, Cowell sanoi.

Briteissä nyt nähty jakso esitetään myöhemmin syksyllä Suomessa, mutta ohjelman virallisella YouTube-kanavalla on jo julkaistu video Aallon osuudesta ohjelmasta, minkä laulaja itsekin jakoi sunnuntai-iltana Facebook-sivullaan.

Voit katsoa esityksen jutun yllä olevalta videolta. Esitys alkaa kahden minuutin kohdalta ja jos haluat säilyttää jännityksen siitä, kuinka tuomarit äänestivät jatkopaikan suhteen, lopeta videon katsominen kohdassa 05:45.