Jos vaatekaappisi on täynnä mustia vaatteita, voivat nämä 12 asiaa olla silloin hyvinkin tuttuja.

Monilla naisilla löytyy vaatekaapista mustia vaatteita – vähintään yksi pikkumusta – mutta on myös heitä, joiden vaatekaappi pursuaa mustia vaatteita ja he eivät juuri muuhun pukeudukaan kuin mustiin.

Mustia vaatteita käyttäessä on kuitenkin omat ongelmansa, joihin mustia vaatteita suosivien on helppo samaistua. Lue alta 12 seikkaa, jotka ovat tuttuja vain mustiin pukeutuville.

1. Deodoranttitahrat ovat elämäsi kirous. Ensimmäinen yritys, joka tuo markkinoille deodorantin, joka oikeasti ei jätä valkoisia rantoja vaatteisiin, tulee tienaamaan miljoonia.

2. Toisinaan murehdit, että ihmiset ajattelevat sinun käyttävän vain samaa toppia ja samoja housuja koko ajan. Todellisuus kuitenkin on se, että sinulla on vain samoja vaatteita monta paria.

3. On yhtä painajaista löytää vaatteita häihin. Hautajaiset ovat helppo nakki, mutta häät voivatkin aiheuttaa ongelmia, sillä etiketin mukaan häävieras ei saisi pukeutua mustiin.

4. Kammoksut omia häitäsi, koska et tiedä voitko pukeutua valkoiseen hääpukuun. Toisaalta, omat häät, oma tyyli? Ja musta hääpuku voi olla myös erittäin näyttävä!

5. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kaksi sävyä mustaa, jotka eivät sovi yhteen. Tiedäthän, kun tumma musta ei näytä hyvältä harmahtavan mustan kanssa, vaikka kuinka ajattelit sen näyttävän? Jep…

6. Kesäisin sinulla on todella, todella kuuma. Mutta se on kuitenkin pieni hinta maksettavaksi siitä, ettet joudu pukeutumaan mihinkään muuhun väriin.

7. Et pidä mustien farkkujesi pesemisestä, koska tiedät niiden haalistuvan. Tuskin kukaan haluaa farkkujensa haalistuvan.

8. Meikkitahrat kauluksessa. Se, joka väittää meikkitahrojen näyttävän pahemmalta valkoisissa yläosissa, valehtelee.

9. Sinusta näkee pitkään päältäpäin, jos olet ollut eläinten kanssa tekemisissä. Lemmikeistä irronneet karvat kun näkyvät ja ovat mukana hyvän tovin.

10. Touko-syyskuun välillä shoppailu voi olla painajaismaista, kun kaupat pursuavat värejä ja erilaisia kuoseja kukista kuvioihin. Toisaalta, sinun vaatteesi näyttävät samalta ja sopivat jokaiseen vuodenaikaan.

11. Olet kyllästynyt kuulemaan kehotuksia värikkäämmin pukeutumisesta ja uteluihin siitä, oletko gootti. Ei.

12. Lopulta mustiin pukeutuminen on tämän kaiken arvoista. Mustiin pukeutuminen on elämäntapa ja nautit siitä.

Tiesitkö, että esimerkiksi työhaastatteluun tai treffeille kannattaa pukeutua mustiin? Lue lisää aiheesta täällä.

Lähde: Cosmopolitan