Ennen treffejä kannattaa miettiä vaatteiden lisäksi myös sitä, mitä laittaa suustaan alas.

Treffeille valmistautumisessa ei pitäisi ajatella vain ulkonäköään, vaan myös sitä, miltä tuntuu. Sillä, mitä syöt ennen treffejä, voi olla suuri vaikutus siihen, miltä sinusta tuntuu – sekä hengityksen hajuusi.

Jotkut ruoista ovat sellaisia, joita ei kannata syödä ennen treffeille lähtöä. Alle on listattu esimerkkejä huonoista treffejä edeltävistä ruokavalinnoista sekä niistä ruoista, joita kannattaa syödä ennen treffejä.

Älä syö näitä ennen treffejä:

Uppopaistetut ruoat

Uppopaistetuissa ruoissa on paljon rasvaa, joka johtaa pidempään ruoansulatusvaiheeseen. Röyhtäily ja ilmavaivat ovat kauheimpia asioita, joita treffeillä voi tapahtua, joten pitäydy grillatuissa tai paistetuissa ruoissa ennen treffejä.

Valkosipuli

Valkosipulin haju voi jäädä ja jopa pahentua päivä sen jälkeen, kun olet sitä syönyt. Jos haluat välttyä valkosipulille haisemiselta, älä syö sitä 24 tuntia ennen treffejä.

Maitotuotteet

Jos valkosipulille tuoksuva hengitys ei ole miellyttävä, ei sitä ole myös maidolle tuoksuva. Sen lisäksi ilmavaivojen riski on korkeampi, jos nautit lempimaitotuotteitasi ennen treffejä.

Pavut ja ristikukkaiset vihannekset

Pavut, parsakaali, kukkakaali ynnä muut ovat kohtuudella nautittuina hyvästä terveydellesi, mutta voivat aiheuttaa myös turvotusta.

Karkit ja purkka

Sokerin välttely ennen treffejä on hyvästä energiatasojasi ajatellen. Jos saat liikaa sorbitolia, joka on yleinen makeutusaine, saatat kokea sen laksatiivisen vaikutuksen.

Näitä kannattaa syödä ennen treffejä

Täysjyväleipä

Jos syöt liikaa proteiinia ja kuitua ilman hiilihydraatteja, voi hengityksesi alkaa haista. Helppo tapa korjata ongelma on syödä hieman täysjyväleipää.

Kalkkuna

Jos sinua ahdistaa, kannattaa syödä kalkkunaa ennen treffejä. Kalkkunassa on paljon L-tryptofaania, joka auttaa kehoa tuottamaan serotoniinia. Olet rentoutuneempi treffeilläsi ja voit keskittyä nauttimaan niistä.

Tumma suklaa

Treffejä edeltävää jännitystä voi taltuttaa syömällä hieman tummaa suklaata, jossa on kaakaota yli 70-75 prosenttia. Et tarvitse paljoa tunteaksesi oloasi paremmaksi, koska tumma suklaa vähentää stressihormoneja ja lisää serotoniinia.

Omenat

Kuiturikkaat omenat ovat hyvästä hengityksellesi. Omenan syöminen ennen treffejä on paras asia hampaiden harjauksen jälkeen. Se auttaa plakkia vastaan ja sen lisäksi lisää syljen eritystä, mikä voi vähentää pahanhajuista hengitystä.

Vihreä tee

Sen sijaan, että pitäisit itsesi energisenä kahvilla, kokeile vihreää teetä. Juo kupillinen ruoan yhteydessä, sillä se voi edistää paremmalta tuoksuvaa hengitystä ja samalla pitää sinut energisempänä ja valppaana treffien aikana.

Lähde: Become Gorgeous