Kirkkaasta päällyslakasta on moneksi.

Kirkasta päällyslakkaa käytetään yleensä vain viimeistelemään lakkaus, mutta sillä voi myös luoda hauskoja kuvioita kynsiin. Tästä hyvä esimerkki on kynsistailisti ja bloggaa Jessica Washickin tekemä ”sateinen päivä” -lakkaus.

Spring Style Collab w @JennyKaplan continues // Week 2: April Showers ☔️ Using @deborahlippmann's "I Know What Boys Like" on the #nails

A post shared by Jessica Washick (@jessicawashick) on

Washick kertoi Glamourille käyttäneensä Deborah Lippmannin Flat Top the Matte Maker Top Coat -päällyslakkaa sinisen kynsilakan päällä. Kimaltavat, ”nostetut” pisteet Washick teki saman merkin Gel Lab Top Coat -lakalla.

”Päällyslakalla on merkitystä. Käytän yleensä kynsissä Seche Vite -päällyslakkaa, mutta tässä tyylissä pisarat eivät kuivuneet kuin vesi, vaan ne kutistuivat”, Washick sanoi.

Glamourin mukaan Washick teki pisarat kahdella kerroksella antaen ensimmäisen hieman kuivua ennen kuin hän teki ”kokkareen” toisella kerroksella. Ideaa voi käyttää erilaiste pisaroiden tai pisteiden tekoon tai käyttää kokonaan erilaista muotoa – vain mielikuvitus on rajana.

Lähde: Glamour

Kommentit

Kommenttia