Kahvipapujen nuuhkimisen lisäksi on toinenkin tapa saada yhden hajuveden tuoksu pois nenästäsi ennen seuraavan tuoksuttelua.

Uuden hajuveden ostaminen on usein oma prosessinsa, kun jo kauppojen hajuvesiosaston ilma on sinne astuessa täynnä erilaisia tuoksuja. Kun uutta suosikkia sitten alkaa etsiä lukuisien vaihtoehtojen joukosta, alkavat tuoksut helposti sekoittua toisiinsa vain muutaman eri tuoksun testaamisen jälkeen.

Monissa kaupoissa tähän on tarjottu apu laittamalla esille kahvipapuja, joita nuuhkaisemalla hajuveden tuoksut saa pois nenästä ennen kuin testaa toista tuoksua. On kuitenkin myös toinen tapa: oman käden sisäpuolen haistaminen.

Seuraavan kerran, kun olet hajuvesiostoksilla, suihkauta kiinnostavaa tuoksua testipaperiin ja nuuhkaise sitä. Sen jälkeen haista oman kätesi sisäpuolta ja siirry seuraavaan kiinnostavaan tuoksuun.

Koska ihosi tuoksuu täysin neutraalilta sinulle, sen haistaminen hajuvesien testailun välissä poistaa tuoksuja nenästäsi ja näin erotat helpommin uuden hajuveden tuoksuja.

Lähde: Pure Wow