On ymmärrettävää, että saatat olla stressaantunut, jos miehelläsi on naispuolisia ystäviä elämässään.

Onko poikaystävälläsi naispuolisia ystäviä, ja se häiritsee sinua? Se on ihan ymmärrettävää, mutta on tärkeää reagoida tilanteessa oikein, sillä saatat aiheuttaa suhteellenne vahinkoa, jos reagoit väärällä tavalla.

On tärkeää, että pystyt voittamaan mustasukkaisuuden ja epävarmuuden tunteet. Se, että kiellät poikaystävääsi hankkimasta naispuolisia ystäviä, ei ole ratkaisu, sillä hän todennäköisesti paheksuu salaa sitä, että yrität kontrolloida hänen ystävyyssuhteitaan.

Ei myöskään kerro suhteestanne mitään hyvää, jos sinulla on niin kova tarve kontrolloida häntä, sillä se viittaa siihen, ettet oikeasti luota häneen.

Jos olet tämän parisuhdedilemman edessä, tässä on 7 tapaa käsitellä poikaystäväsi naispuolisia ystäviä.

  1. Opettele tuntemaan poikaystäväsi naispuoliset ystävät. Näytä, että et pelkää heitä ja että sinua ei häiritse, että hänellä on naispuolisia ystäviä.
  2. Ehdota, että vietätte aikaa isolla porukalla, jolloin tutustuminen voi helpompaa, eikä paineiuta ole niin paljon.
  3. Anna naispuoliselle ystävälle mahdollisuus, sillä hän voi oikeasti olla tosi hyvä tyyppi.
  4. Jos poikaystäväsi saa tekstiviestin naispuoliselta ystävältä, jota et tunne ennestään, älä päättele heti pahinta, vaan kysy rauhallisesti kuka on kyseessä. Voit myös pyytää poikaystävääsi näyttämään viestin, jos olet muuten rauhaton.
  5. Jos poikaystävälläsi on naispuolinen ystävä, joka on todella flirttaileva ja selkeästi yrittää saada miehesi itselleen, voit sanoa rehellisesti miehellesi, ettei tilanne ole ok. On kuitenkin poikaystäväsi asia hoitaa asia kuntoon ja sanoa se ystävälleen. Jätä tämä siis poikaystäväsi kontolle, äläkä kilahda ja ota hysteerisen tyttöystävän roolia.
  6. Jos tuntuu, että tilanne kuitenkaan ei ratkea, kannattaa käydä asiasta kunnon keskustelu ja ilmoittaa omat reunaehtosi suhteelle. Jos poikaystäväsi välittää sinusta, hän pistää kyllä flirttailulle pisteen.
  7. Älä stressaa! Ellei sinulla ole todisteita muusta, luota poikaystävääsi ja suhteeseenne!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk