Oletko joskus pettänyt tai tullut petetyksi? Ehkä horoskooppimerkkisi on juuri se, jonka edustajat tekevät sitä muita todennäköisimmin.

Monet uskovat, että astrologia voi kertoa meille meidän elämästämme, rakkaudesta tai vaikka siitä mitä meillä on odotettavissa. Jos kuulut heihin, ehkä sinulla on pettämiseen liittyviä kokemuksia tästä eräästä tähtimerkistä tai se on omasi.

Se ei ole rapu eikä skorpioni, jotka tulevat hyvin toimeen keskenään ja ymmärtävät toisiaan. Kaksoset ja vaaka kohtaavat toisensa hyvin älyllisellä tavalla, mutta suhteessa voi olla ongelmia, koska onhan toinen näistä kaiken lisäksi se tähtimerkki, joka pettää helpoiten.

Vastakohtien tähtimerkit ja pahin pettäjämerkki

Sanotaan, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, ja vastakohtia edustavat horoskooppimerkit voivat olla parhaita toisilleen. Myös siinä on yksi syy, miksi vaaka ja kaksoset eivät olisi välttämättä kumppaneiksi sopivia.

Härkä, neitsyt ja kauris ovat sellaisia tähtimerkkejä, joihin voi luottaa. Mutta kaksinaamaisista kaksosista ei sanota samaa. Eli kaksoset ovat tähtimerkeistä pahin mahdollinen vaihtoehto, jos puhutaan alttiudesta pettämiselle. Horoskooppimerkeistä kaksoset pettävät puolisoaan todennäköisimmin ehkä siksi, että heillä on taito puhua itsensä ulos mistä tahansa ja he ovat erittäin hyviä valehtelemaan.

Pelkkää horoskooppimerkkiä ei tietysti kannata pitää ainoana merkkinä alttiuteen pettämiselle. Mutta tätä on mielenkiintoista verrata omiin jo koettuihin kokemuksiin.

Lähde: Tyla