Jokaisen meistä on syötävä, mutta joillekin ihmisille syöminen on suorastaan elämäntapa.

Joillekin ruuantekokin on jo suuri tapahtuma, ja osa osaa erottaa kumpi on miedon ja kumpi vahvan maun cheddarjuusto. Heillä on selkeästi jotain yhteistä, joka voi olla esimerkiksi se, että heidän horoskooppimerkkinsä on sama.

Astrologialla todellakin voi olla jotain tekemistä sen asian kanssa, millaisia herkkusuita ollaan.

On kolme horoskooppimerkkiä, joiden suhtautuminen ruokaan on muita intohimoisempaa ja näet tästä alta, kuuluutko itse heihin.

1. Härkä

Härkä on (kuten vaaka) on aistillisen ja romanttisen Venuksen hallitsema tähtimerkki, joka pitää elämässä hienosta asioista. Asioiden pitää yleensä liittyä jollakin tavalla herkkuihin, jotta härkä haluaa olla niiden kanssa tekemisissä. Härkä pitää kermaisista kastikkeista, runsaista jälkiruuista ja kalliista viinistä.  

2. Rapu

Rapu on hyvin äidillinen tyyppi, joka liittyy mm. hänen ruuanlaittotaitoihinsa. Hänen lapsensa tietävät, että kotona on aina tarjolla hyvää ruokaa. Rapu pitää enemmän suolaisista kuin makeista herkuista. Ei ole mikään ihme, että viime aikoina ravut ovat alkaneet leipomaan entistä enemmän, koska kodeissa on vietetty viime aikoina paljon aikaa koronpandemian aikana.

3. Neitsyt

Jos vierailet itselle uudessa kaupungissa ja haluat tietää missä siellä kannattaa syödä, kysy neitsyeltä. Heillä on sama mukavuuden tarve ruuan suhteen, kuin härillä.  He ovat kuitenkin seikkailunhaluisempia kokeilemaan uusia makuja kuin härät ja ravut. Luota siihen, että neitsyt tietää mistä ravintolasta saat parhaat ruuat.

Lähde: Purewow