Se ei vaadi sitä, että osaisit Kama Sutran ulkoa alusta loppuun.

Hyvät taidot sängyssä eivät ole kiinni vain siitä, kuinka monta asentoa osaa. Sen sijaan väliä on hienovaraisilla ja realistilla asioilla, jotka sinulla voi olla jo olemassa.

Women’s Health listasi tällaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit räjäyttää kumppanisi tajunnan – eikä kyse ole asennoista.

Et tuomitse

Laita arvostelusi sivuun ja kuuntele, mitä kumppanisi toivoo ja haluaa. Anna hänen kertoa fantasioistaan ja jaa omiasi, olkaa avoimia. Muista kuitenkin, ettei kaikkea ole pakko toteuttaa.

Olet innovatiivinen

Sinä voit nähdä nojatuolin eri tavoin kuin moni muu. Sinä voit nähdä käsiraudat eri tavoin kuin moni muu. Luovuus ja uusien tapojen kokeilu maustaa seksielämää. Ehdota rohkeasti roolileikkejä tai uusia paikkoja seksille.

Pystyt laittamaan toisen tarpeet omiesi edelle

Women’s Healthin mukaan tämä voi tehdä sinusta todella mahtavan seksikumppanin. Tietysti muiden tarpeita ei tarvitse aina laittaa omien edelle, sillä myös sinun orgasmit ovat tärkeitä, mutta välillä on hyvä vain keskittyä tuottamaan mielihyvää kumppanilleen. Kohtele kumppaniasi kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Olet valmis kokeilemaan (lähes) kaikkea ainakin kerran

On vaikeaa olla hyvä sängyssä, jos ei ole valmis kokeilemaan uusia asioita ja luottaa vain siihen, minkä jo osaa. Luota kuitenkin sisimpääsi, jos jonkin uuden kokeileminen tuntuu hyvältä ajatukselta, anna palaa, mutta jos taas epäröit tai olet varma, ettet halua kokeilla jotain, jätä väliin.

Nautit myös sooloseksistä

Jos olet kosketuksissa kehoosi ja tiedät, mikä tuntuu hyvältä, olet parempi rakastaja ja nautit seksistä enemmän. Itsetyydytys kannattaa muistaa myös parisuhteessa ja jos koet, että et huomio kumppaniasi tarpeeksi leikkiessäsi itsesi kanssa, pyydä hänet seuraamaan vierestä.

Käytät ääntäsi

Osaat vapautua ja päästää irti sekä olla miettimättä, mitä suustasi tulee ulos. Women’s Healthin mukaan miehetkin ovat sanoneet, että haluavat seksikumppaninsa pitävän ääntä. Miehet eivät ole aina varmoja siitä, mitä naiset haluavat ja mikä tuntuu hyvältä, joten ääniä kannattaa käyttää apuna tuntemusten viestittämisessä voihkimisesta ”kovempaa”- tai ”älä lopeta” -pyyntöihin.

Olet spontaani

Miehet ovat sanoneet, että yksi seksikkäimmistä asioista, mitä nainen voi tehdä, on ottaa ohjat käsiinsä ja yllättää tai olla spontaani. Se voi olla mitä vain miehen herättämisestä suuseksillä siihen, että odotat yllättäen sängyssä seksikkäissä alusvaatteissa.

Osaat nauraa itsellesi

Seksin pitäisi olla hauskaa ja jos haluaa olla hyvä sängyssä, pitää osata myös nähdä jokaisen tilanteen humoristinen puoli. Outoja ääniä ja epäonnistuneita asentokokeiluja tapahtuu, mutta jos ne osaa ottaa huumorilla ja silti nauttia tilanteesta, on silloin oikealla tiellä.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia