Paluu deittimarkkinoille ja seksi uuden kumppanin kanssa voi tuntua pelottavaltakin.

Parisuhteen tai avioliiton päätyttyä ja erosta toivuttua seksin harrastaminen alkaa jälleen kiinnostaa, mutta se voi samalla olla myös pelottava ajatus. Lue alta kymmenen asiaa, jotka jokaisen pitäisi tietää seksistä eron jälkeen.

Nämä asiat eronneiden naisten pitäisi tietää seksistä eron jälkeen:

1. Entisestä ei pääse yli sänkyyn menemällä jonkun toisen kanssa

Sinkkuus voi tuntua mahtavaltakin, mutta anna ensin aikaa itsellesi ennen kuin hyppäät sänkyyn ensimmäisen kiinnostavan henkilön kanssa. Tutustu itseesi ja uuteen elämäntilanteeseesi ja ota se avosylin vastaan. Sopeuduttausi muutokseen olet vahvempi aloittamaan taas tapailun.

2. Seksilelut ovat sinkkutytön paras kaveri

Ennen paluuta deittimarkkinoille seksilelut voivat auttaa pahimpaan puutteeseen. Niitä saa kätevästi myös netistä tilattua, joten jos seksikaupassa vierailu nolottaa, et joudukaan sitä tekemään.

3. Voi olla pelottavaa olla alasti uuden kumppanin edessä

Oma kroppasi voi olla muuttunut ajoista, kun viimeksi olit kyseisessä tilanteessa ja se voi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Hyväksy kuitenkin muutoksesi, sillä itsevarmuus on seksikästä.

4. Turvaseksi kunniaan

Sukupuolitaudit eivät ole pelkätään nuorten juttu, joten muista suojautua kunnolla.

5. Itsevarmuutta takaisin

Seksikäs olo voi auttaa sinua rakentamaan itsevarmuuttasi lisää. Osta itsellesi vaikkapa seksikkäitä alusvaatteita, jotka tuovat sinulle lisää varmuutta.

6. Muista liukuvoide

Ikääntyessä emättimen kuivuudesta voi tulla ongelma, joka vaikuttaa seksistä nauttimiseen. Hanki siis liukuvoidetta, jotta hommat luistaa paremmin.

7. Nauti vapaista illoista

Jos sinulla on lapsia edellisen kumppanisi kanssa, ota ilo irti niistä hetkistä, kun lapset ovat isänsä luona. Tutustu itseesi, mene ulos ja pidä hauskaa sen mukaan, mikä sinusta tuntuu oikealta.

8. Raskauden ehkäisy kuntoon

Turvaseksi kannattaa ottaa huomioon myös ehkäisyn kannalta, ettet yllättäen huomaakin olevasi raskaana. Selvitä lääkärin kanssa sinulle sopivin vaihtoehto, jos sinulla on säännöllinen, uusi kumppani, jonka tiedät olevan sukupuolitauditon.

9. Nuoret kestävät, vanhemmat osaavat

Miesten sanotaan saavuttavansa seksuaalisen huippunsa parikymppisenä, mutta se vain tarkoittaa sitä, että he ovat uudestaan ”iskussa” nopeasti. Vanhemmat miehet osaavat taas kontrolloida itseään ja tietävät paremmin, kuinka tyydyttää nainen. Heille seksi ei ole pelkkää paukutusta laukeaminen mielessä, kuten monilla nuoremmilla saattaa olla.

10. Seksi paranee vanhetessa

Vaikka olisit ollut vain yhden kumppanin kanssa, mutta se on ollut pitkä suhde, on sinulle karttunut kokemusta ja taitoja jopa eri tavoin kuin useiden kanssa säätäneillä. Tiedät mitä haluat ja mitä et halua, joten käytä sitä eduksesi.

Lähde: Huffington Post