Nämä 5 juomaa kohentavat mielialaasi – yksikään ei sisällä alkoholia!

Tuntuuko sinusta, että tehot ovat vähissä ja ajatus ei kulje? Masentaako pimeys tai onko keskittyminen vaikeaa?

Kokeile juomia, jotka lisäävät terveyttäsi ja tekevät mielellesi hyvää. Ja mikä parasta, näitä juomia voit nauttia, vaikka viettäisit tipatonta tammikuuta!

1. Kun et voi keskittyä… juo vettä!

On totta, että heikko nestetasapaino vaikeuttaa keskittymistä ja vähentää tehokkuuttasi. Jos vesi itsessään tökkii, kannattaa sitä maustaa esimerkiksi sitruunalla, limellä tai kurkulla. Voit kokeilla myös mausteita, kuten vaikkapa inkivääriä.

2. Kun masentaa… nauti suklaista juomaa!

Kaakao on tunnettu suklainen juoma, mutta vielä terveellisemmän kaakaosta teet, jos valmistat kaakaon käyttämällä mahdollisimman kaakaopitoista kaakaojauhoa. Kaakaossa on paljon mielialaa parantavia ja serotoniinia lisääviä flavonoideja. Kaakaota voit käyttää myös erilaisten smoothieiden valmistamiseen.

3. Kun energia on vähissä… keitä vihreää teetä!

Säännöllisesti nautittuna vihreä tee piristää. Mutta jos haluat, että teesi on vielä energioita tehostavampaa, nauti matcha-vihreäteetä. Matchassa on paljon antioksidantteja ja harvinaista, L-teaniini aminohappoa. L-teaniini auttaa pitämään mielen valppaana.

4. Jos ei kasvikset ja vihannekset maistu… juo ne!

Kasviksia, vihanneksia ja myös hedelmiä voi nauttia helposti juomalla ne smoothien muodossa tai mehustettuna. Smoothiet ja mehut sopivat hyvin myös kiireiselle ihmiselle, sillä ne voi valmistaa etukäteen ja napata mukaan, esimerkiksi töihin lähtiessä. Runsas kasvisten ja vihannesten nauttiminen, vaikka juotuna, edesauttaa kehoasi ja mieltäsi voimaan paremmin.

5. Kun vatsa ei toimi… kokeile lihalientä!

Vatsan toiminnan vaikeus vaikuttaa alentavasti myös mielialaan. Lihaliemi ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, jos kärsit ummetuksesta tai hitaasti toimivasta suolistosta. Lihaliemi kuitenkin on täynnä proteiineja ja mineraaleja, jotka parantavat suolistosi toimintaa, samalla vähentäen väsymystä ja ahdistusta.

Jaa nämä hyvät juomavinkit myös ystäville!

Lähde: Woman And Home


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.