Näitä virheitä naiset tekevät salilla

Jos tuloksia ei tunnu syntyvän, vaikka kuinka rehkit salilla, kannattaa miettiä, mitä siellä todella tekee.

Salilla käydään yleensä tulosten saamiseksi, mutta joskus voi tuntua, ettei kropassa tapahdu mitään. Sen takia kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, teetkö jotain näistä neljästä virheestä:

1. Ei raskaita painoja

Vaikka monet naiset tietävätkin voimaharjoittelun hyödyt, useat sanovat silti olevansa huolissaan massan kasvamisesta ja välttelevät painoja. Etenkin yli 40-vuotiailla naisilla voimaharjoittelu voi muokata kroppaa ja lisätä lihasmassaa. Harkitse käyttäväsi sen verran raskaita painoja tai tekevän niin paljon toistoja, että tunnet lihastesi väsyvän. Kun lihaksesi väsyvät, ne myös voimistuvat.

2. Kiinnipitäminen

Monissa salilla olevissa cardiolaitteissa on käsille nojat, joista pitää kiinni. Muun muassa juoksumatoissa ja kuntopyörissä on sellaiset. Niistä kiinnipitäminen kuitenkin estää keskivartalon lihaksia tasapainottamasta kehoa ja koordinoimasta tasapainolihaksia. Se tarkoittaa sitä, että kulutat vähemmän ja saat huonommat tulokset treenistäsi. Koeta pysytellä ylhäällä vatsa sisään vedettynä, hengittäen sisään vatsaan ja päästämällä käsinojista irti. Joissakin laitteissa se voi olla haastavaa, mutta kannattaa pitää mielessä, että on parempi pitää kiinni ja hiljalleen päästää irti kuin pudota pois laitteesta.

3. Peilin välttely

Aina oma peilikuva ei miellytä, mutta treenatessa peili on avuksi. Siitä näkee oman asennon, jotta sitä voi tarvittaessa korjata ja näin saada enemmän irti treenistä. Pidä huolta, että voimaharjoittelua tehdessäsi katsot ja yhdistät mielesi lihaksiin, joita työstät. Miehet tekevät sitä koko ajan; he keskittyvät ja seuraavat jokaista liikettään. Älä siis ajattele heidän katsovan sitä, mitä sinä teet, sillä se on sinun tehtäväsi.

4. Jälkitankkauksen unohtaminen

Monet naiset jättävät proteiinijuomat ottamatta treenin jälkeen, koska useimmat eivät tiedä, mikä vaikutus proteiinijuomalla on. Proteiinijuomat auttavat täydentämään ja uudistamaan lihaksia. Tämä auttaa aineenvaihduntaasi polttamaan enemmän kaloreita ja hoikistamaan kroppaasi. Varmista, että saat ainakin 15 grammaa proteiinia treenin jälkeen.

Lähde: Huffington Post

Nainen.com suosittelee: Suomalaisten pelaajien valtavaa suosiota nauttiva Rizk tarjoaa uusille pelaajilleen 50 ilmaiskierrosta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.