Naisten mielestä olettamukset ovat myös täysin tai lähes täysin perättömiä.

Jokainen tekee jonkinlaisia olettamuksia toisista ihmisistä heidän tekojensa tai vain ulkonäkönsäkin perusteella – usein vain yksi vilkaisu riittää ja mielessä on jo omat johtopäätökset.

Naiset ovat nyt listanneet miesten tekemiä raivostuttavia olettamuksia naisista. Aihe nousi esiin Reddit-sivustolla, jonka AskWomen-osiossa kysyttiin naisilta, mitä miehillä on tapana olettaa naisista, mikä ei vastaajan mielestä ole täysin tai lähes täysin totta.

Suosittuun keskusteluketjuun on tullut paljon kommentteja ja yleisin olettamus vaikuttaisi olevan se, että mitä tahansa nainen tekeekin, tekee hän sen vain saadakseen miehiltä huomiota.

”Mies kerran kysyi minulta, laitoinko huulirasvaa, koska halusin suudella häntä. Ei… Minulla on vain rohtuneet huulet”, Equipoisonous-nimimerkkiä käyttävä nainen kirjoitti.

RedheadsAreNinjas taas paljasti, että eräs mies oli kysynyt häneltä kerran, olivatko naisen silmälasit oikeat vai käyttikö hän niitä vain näyttääkseen söpöltä/fiksulta ja toinen käyttäjä sanoi saaneensa samanalaisen kysymyksen.

Naiset nostivat esiin myös muita ärsyttäviä olettamuksia ja stereotypioita naisiin liittyen, kuten sen, että naiset itkevät ollakseen manipuloivia, naiset välittävät vain miesten rahoista ja kuinka naiset eivät halua tai nauti seksistä yhtä paljon kuin miehet.

”Ja että naiset lakkaavat harrastamasta seksiä heti, kun menevät naimisiin. Joo, me vain teeskentelemme haluavamme seksiä seurustellessa, jotta voimme huijata miehen antamaan meille kimaltavan sormuksen”, iheartdewey jatkoi seksiaiheesta.

Naiset keskustelivat myös paljon siitä, miten miehet tuntuvat olettavan, että kaikki naiset vihaavat toisiaan ja kaikki naiset ovat samasta puusta veistettyjä, joten yleistyksiä on mukamas helppo tehdä:

”Kun mies on epäpätevä jossakin, kyseinen yksilö on epäpätevä. Kun nainen on epäpätevä jossakin, kaikki naiset ovat huonoja samassa asiassa”, cookievscupcake kirjoitti.

Nimimerkkiä AnosmicAvenger käyttävä nainen taas puolestaan kirjoitti listan olettamuksia:

”Mistä aloittaisi… Että me kaikki ajattelemme samalla tavalla. Että olemme kaikki heteroita. Että naisista pitävät naiset tekevät niin vain tehdäkseen vaikutuksen miehiin. Että kirjaimellisesti kaikki, mitä teemme ja sanomme on vain tehdäksemme vaikutuksen miehiin. Että me kaikki haluamme vauvoja. Että deittailemme ihmisiä (lue: miehiä) vain heidän ulkonäköönsä ja varakkuuteensa perustuen”, hän listasi – loput hänen listauksestaan voit lukea täältä.

Näihin olettamuksiin voi moni nainen samaistua ja lisää keskustelua aiheesta löydät täältä.

Mikä sinun mielestäsi on ärsyttävin olettamus, joka miehillä on naisista ja joka ei kuitenkaan ole totta? Kommentoi alla!

Lähde: Independent, Reddit