Monet romanttiset suhteet päättyvät uskottomuuden takia, mutta jotkut pettäjät eivät jää koskaan kiinni.

Pettämisestä kertovia merkkejä on useita. Olemme aiemmin kertoneet kuudesta merkistä, jotka paljastavat kumppanisi pettävän sinua, sekä kertoneet myös vähemmän ilmeisistä merkeistä, jotka voivat viitata uskottomuuteen.

Jos epäilet kumppanisi olevan uskoton, voit kokeilla selvittää totuuden erikoisella tavalla. @Shelbyblondy-nimellä TikTokia käyttävä Shelby Ann on paljastanut, kuinka voit saada uskottoman kumppanin kiinni fetajuuston avulla.

Kikka on yksinkertainen: laita pieneksi murennettua fetajuustoa kumppanisi kenkien sisään aivan kenkien kärkeen. Shelbyn mielestä tämä on paras tapa saada selville, onko kumppani uskoton.

”Kun hän laittaa sukat ja kengät jalkaan, ei hän haista vielä mitään. Ällöttävän hajun aktivoi se, kun hänen jalkansa alkavat hikoilla ja liikkua kengissä”, Shelby kertoo vinkkivideollaan.

”Tämä on nerokasta”

Jos kumppani pettää, hän todennäköisesti ottaa kenkänsä pois salarakkaansa tavatessaan ja huomaa hajun.

”Kotiin tullessaan hän ihmettelee, miksi kengät ja sukat haisevat niin pahalle. Missä olit, kun otit kenkäsi pois”, Shelby sanoo.

Vinkkivideota on katsottu tuhansia kertoja TikTokissa ja Shelbya on kiitelty vinkistä.

”En usko, että mieheni pettää, mutta tämä on niin hyvä idea”, yksi kommentoi.

”Tämä on nerokasta”, toinen komppasi ja kolmas kommentoija myötäili, miten lämmin fetajuusto haisee vahvasti ja kauhealle.

Lähde: The Sun