Nainen, tämä on kuukautiskiertosi aikana paras ajankohta seksin harrastamiselle

Tiettynä ajankohtana kiertoasi seksi voi tuntua paremmalta.

Seksin aikatauluttaminen nostaa suosiotaan ja kerroimmekin vasta, kuinka asiantuntijatkin kannustavat siihen. Mahdollisia aikatauluja tehdessä kannattaa ottaa huomioon myös kuukautiskierto, sillä se voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvältä seksi tuntuu.

Asiantuntija Nicole Prausen mukaan jos nainen käyttää hormonaalista ehkäisymenetelmää, ei ajankohdalla ole välttämättä juuri väliä. Jos taas ehkäisymenetelmä on toinen tai ehkäisyä ei käytetä ollenkaan, ovat seksihalut todennäköisesti korkeimmillaan Glamourin mukaan ovulaation aikana, noin viikko kuukautisten loppumisesta.

Sisätautilääkäri Alexandra Sowan mukaan tämä johtuu biologisista syistä: olet melko hedelmällinen tähän aikaan ja seksiviettisi reagoivat siihen.

”Monet naiset huomaavat, että heidän seksihalunsa kasvavat tässä vaiheessa kiertoa. Se on vartalosi tapa sanoa ’harrasta seksiä ja hanki lapsia'”, Sowa sanoi ja selitti, että koska tämä on ajankohta, jolloin haluat seksiä eniten, se myös tuntuu usein parhaimmalta.

Gynekologi Draion M. Burchin mukaan tähän aikaan kiertoa naisilla on myös paras mahdollisuus saada orgasmeja.

”Mitä enemmän olet sopusoinnussa vartalosi ja sen tarpeiden kanssa, sitä todennäköisemmin orgasmi tapahtuu”, hän sanoi Glamourille.

Entä sitten kuukautisten aikaan? Glamourin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että monet naiset nauttivat seksistä kuukautisten aikana yhtä paljon kuin muulloinkin ja kuukautisseksissä on jopa omia hyötyjäänkin, kuten helpotus kramppeihin.

Glamourin mukaan seksi onkin kuin suklaa: on aikoja, kun tuntuu todella hyvältä nauttia sitä, mutta se ei ole koskaan todella pahaa, jos olet sellaisella tuulella.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.