Nyt on miesten vuoro avata sanainen arkkunsa.

Usein puhutaan siitä, mitä naiset haluavat parisuhteelta ja miten sen voi saada. Monet naistenlehdet pursuavat juttuja aiheesta, mutta miehet pääsevät ääneen harvemmin.

MindBodyGreen-sivustolla John Kim halusi käyttää saamansa tilaisuuden hyväksi ja kirjoitti asioista, joita miehet todella haluavat parisuhteelta. Alla on muutama poiminta hänen listaltaan.

Näitä asioita miehet haluavat parisuhteelta:

1. Tuntea olevansa sinun sankarisi

Kim kirjoittaa, että mies ei halua olla naiselleen Clark Kent vaan hän haluaa olla Teräsmies. Hänen mukaansa miehet haluavat naisten näkevän heidät hyppäämässä korkean rakennuksen katolta toiselle ja kantavan naistaan käsivarsillaan näyttäen samalla maailmaa. Tai ainakin tuntea niin. Miesten tehtävä on päästä sellaiseen tilanteeseen, mutta naisten täytyisi antaa miehille tilaa tuntea olonsa voittamattomaksi. Jos mies saa tuntea olevansa voittamaton, hän saa naisen tuntemaan olonsa maailman kauneimmaksi olennoksi, Kim kirjoittaa.

2. Hyväksyntä

Miehet haluavat tuntea olonsa rakastetuksi, virheistään huolimatta. Kimin mukaan jokaisen miehen sisällä on poika, joka joskus unohtaa olevansa mies. Ehdoton naiselta saatu tuki saa miehen pois poikamaisesta mielentilasta ja tuo mieheen halua olla vahvempi mies.

”Kun meidät hyväksyy sellaisenaan kuin olemme, haluamme olla vielä parempi”, Kim kuvailee.

3. Pois pimennosta

Monet naiset eivät kerro miehilleen, mitä tuntevat, koska pelkäävät tai eivät halua aiheuttaa hankaluuksia. Totuus on kuitenkin se, että jos nainen ei ilmaise itseään, on mies pimennossa. Pariskunnat kasvavat ja vahvistuvat yhdessä selviten vastoinkäymisistä, ei elämällä erikseen. Kim huomauttaakin, että aina naisen pitäessä asioita sisällään, hän kasvattaa muureja suhteen sisälle. Miehet todella haluavat tietää ja tuntea naisensa.

4. Kommunikaatio

Ilman kommunikaatiota suhteet rakentuvat heikolle pohjalle. Miehet haluavat naisten kommunikoivan suoraan, ei siis mitään vihjeitä tai arvailuja. Kimin mukaan monille miehille kommunikaatio ei ole heidän ominta alaa ja miehet tarvitsevat opastusta. Yleisesti sanottuna miehet loogisempia, naiset emotionaalisempia.

”Jos kohtaat meidät logiikassa, kohtaamme sinut tunteidesi luona. Toivottavasti. Mutta meidän täytyy kuulla se naisilta”, Kim kirjoittaa.

5. Omat elämät

Miehet haluavat, että kumppaneillaan on myös oma elämä, eli omia ystäviä, aktiviteetteja ja intohimoja. Miehet haluavat tukea tietysti kumppaneitaan asioissa, joista he välittävät ja olla osa asioita, joihin naiset haluavat miehensä osallisiksi. Miehet haluavat kuitenkin myös, että naisilla olisi oma identiteetti. Kimin mukaan jos naisella ei ole mitään omaa, on suhde miehen varassa, yhdellä jalalla.

”Unohda jalat, laitetaan suhde pyörille. Toinen on sinun ja toinen on minun. Yhdessä me sitten matkaamme”, Kim päättää.

Lähde: MindBodyGreen