Monet miehet eivät tunnu tietävän naisen anatomiasta juuri mitään.

Sen todistavat mm. nämä naisten paljastamat kokemukset, joissa he ovat kohdanneet miehen, joka ei selkeästi ole tiennyt mitään naisen anatomiasta.

7 naisen kertomusta vähän naisen anatomiasta tietävästä miehestä:

  1. ”Eräs miespuolinen ystäväni uskoi 30-vuotiaaksi asti, että naiset pissaavat emättimestään. Tajusin tuon, kun olin raskaana ja hoksasin, että hän luulee, että vauva ja pissa tulevat samasta paikasta ulos. Hän hämmentyi, kun kerroin hänelle, miten asia oikeasti on.”
  2. ”Ex-puolisoni kieltäytyi pysähtymästä automatkalla, koska halusin käydä pissalla ja koska minulla oli kuukautiset. Minulla oli kuukautiskuppi, jonka hän kehotti täyttämään ja se voitaisiin hänen mielestään tyhjentää, kun seuraavan kerran pysähdyttäisiin. En vitsaile, vaan minun piti selittää hänelle tarkoin, miksi se olisi mahdotonta.”
  3. ”Ex-puolisoni mukaan olin pettänyt häntä, koska minulla oli normaalia enemmän vuotoa alusvaatteissani. Luojan kiitos, että pääsin hänestä lopulta eroon.”
  4. ”Munuaiskivet ovat yhtä kivuliaita kuin synnytys, jonka mieslääkäri kertoi minulle.”
  5. ”Kaksi naimisissa olevaa tuntemaani miestä olivat sitä mieltä, että jos naiset koskettavat kuukautisten aikana tuoreita hedelmiä tai muuta ruokaa, ruoka mätänee nopeammin hormonien ja sen takia, koska kuukautiset muuttavat ihon pH-arvoa.”
  6. ”Ex-puolisoni ei ymmärtänyt, että tamponin muoviosa on asetin ja että se ei jää paikoilleen tamponin vaihtoa varten.”
  7. ”Opistossa oli tyyppi, joka ihmetteli, kuinka estämme kuukautisveren pääsyn kaikkialle, kun menemme vessaan tai suihkuun. Hän luuli, että veri roiskuu ulos kuin valtimosta tuleva veri. Kerroin hänelle, että niin ei käy, mutta en vieläkään tiedä, miksi hän ajatteli niin.”

Oletko kuullut joskus miehen sanovan jotain väärää naisen kehoon liittyvää?

Lähde: Buzzfeed