Töiden lomassakin on helppo pysyä kunnossa.

On olemassa useita syitä, miksi töiden tekeminen voi nostaa painoa. Lisäämällä näitä terveellisiä tapoja päivittäisiin toimiin töiden ajalle, voit välttyä paremmin siltä, että työn teko kartuttaisi lisää kiloja.

Tuo lounasevääksi iso salaatti

Koeta tuoda kotoa mukanasi iso salaatti työpäivän evääksi sen sijaan, että joka päivä olisit menossa ulos syömään. Vihanneksia voi syödä suurenkin kulhollisen eikä se tee tuhojaan vyötäröllesi, koska salaateissa on usein vähän kaloreita ja paljon kuitua. Salaattiin kannattaa sisällyttää erilaisia vihreitä ja tuoreita vihanneksia sekä vähärasvaisia proteiinin lähteitä, kuten raejuustoa tai grillattua kanaa. Salaatin saa pysymään herkullisena ja vähäkalorisena helposti, jos myös muistaa valita mahdollisen kastikkeen terveellisin perustein. Vaihtele salaatin sisältöä, jotta et kyllästy siihen.

Hikoile kesken päivän

Lounastauon voi käyttää mahdollisuuksien mukaan myös kuntoiluun käymällä lenkillä, kävelyllä, pyöräilemässä tai vaikkapa joogatunnilla. Aikatauluttamalla kuntoilua jokaiseen päivään estää sinua jättämästä treenejä väliin. Kesken päivän tehty hikoilusessio antaa myös pääkopalle tauon ja lievittää stressiä, joka voi saada lappamaan kaloripitoisia herkkuja suuhun.

Hampaiden pesemisestä apua napostelun välttämiseen

Jokaisen aterian, välipalan tai kahvikupillisen jälkeen koeta käydä huolehtimassa hammashygieniastasi. Hampaiden harjaus estää reikien syntymistä ja pahan hajuista hengitystä sekä muistuttaa, että olet juuri syönyt eikä sinulla edes niin tee mieli napata työkaverin pöydällä tarjolla olevia suklaakarkkeja.

Pidä työpaikalla terveellisten herkkujen kätköä

Monilla työpaikoilla aina joku tuo jotain hyvää syötävää taukohuoneeseen, mutta se voi saada hairahtumaan terveellisen ruokavalion tieltä. Siksi kannattaakin laittaa työpaikan jääkaappiin tai omaan työhuoneeseen saataville terveellisiä välipaloja. Jogurtti, hedelmät, pilkotut vihannekset, voileipäkeksit ja jopa suklaalla kuorrutetut maapähkinät ovat parempia vaihtoehtoja kuin kuppikakut.

Siemaile vettä pitkin päivää

Pysy nesteytettynä ja energisenä nauttimalla luonnon omaa nestettä sokeripitoisten juomien sijaan. Pidä juomapulloa mukanasi ja siemaile siitä vettä pitkin päivää. Sen lisäksi, että vesi on kaloritonta, se myös antaa vatsalla täynnä olevan tunteen, mikä voi rajoittaa napostelua.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia