Näiden terveellisten asioiden pitäisi olla osa jokaisen naisen ruokavaliota

Nämä ovat olennaista ravintoa hyvää terveyttä ajatellen.

Terveellinen syöminen on tärkeää sukupuolesta riippumatta, mutta Times of Indian mukaan miehillä ja naisilla on erilaiset ruokavaliovaatimukset. Alle on listattu syötäviä ja juotavia, joita jokaisella naisella pitäisi olla osana ruokavaliotaan.

Ota nämä ruoat osaksi ruokavaliotasi:

Pellavansiemenet

Times of Indian mukaan niitä kannattaisi syödä päivittäin. Niistä saa omega-3-rasvahappoja ja niiden on tiedetty alentavan riskiä sydäntautiin ja rintasyöpään. Niissä on myös ominaisuuksia, jotka voivat auttaa niveltulehdusta vastaan sekä helpottaa ärtyneen suolen oireyhtymää.

Lohi

Lohesta saa paljon rautaa, mutta myös omega-3-rasvahappoja, jotka voivat parantaa mielialaa. Asiantuntijat ovat Times of Indian mukaan sanoneet, että omega-3 auttaa masennuksen hoidossa ja estää mielialan vaihteluita.

Karpalot

Tutkimuksissa on löydetty kytkös karpaloiden syömisen ja rintasyövän ja sydäntaudin riskin vähentymisen välille. Sen lisäksi niistä voi olla apua virtsatietulehdusten estämisessä ja hoidossa. Karpalomehua kannattaisi juoda joka toinen päivä.

Kaura

Kaura pursuaa terveyttä edistäviä ravintoaineita. Times of Indian mukaan ne pitävät sydämen terveenä, ovat hyvästä ruoansulatukselle, pitävät verenpaineen aisoissa sekä niissä on B6-vitamiinia, mikä auttaa estämään PMS-oireita ja mielialanvaihteluita. Niissä on myös foolihappoa, joka auttaa estämään sikiövaurioita ja täten onkin tärkeää naisille raskauden aikana ja sen jälkeen.

Maito

Kalsiumin puute vaivaa naisia ympäri maailman ja se on tärkeä osa naisten ruokavaliota iästä huolimatta. Maito on hyvä kalsiumin ja D-vitamiinin lähde ja auttaa pitämään osteoporoosia loitolla. Times of Indian mukaan maito auttaa myös PMS-oireiden estämisessä.

Tomaatit

Tomaateissa on lykopeenia, jonka on useissa tutkimuksissa todettu auttamaan estämään rintasyöpää. Sen lisäksi Times of Indian mukaan on todisteita siitä, että tomaatit vähentävät sydäntaudin riskiä.

Lähde: Times of India


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.