Nämä merkit ovat nimittäin ehdottomasti parhaita sängyssä!

Horoskooppimerkkimme voivat kertoa meistä yllättävän paljon, sillä ne vaikuttavat luonteeseemme, taitoihimme, intohimoihimme ja hyvin pitkälle jokaiseen elämänalueeseemme. Siksi tuskin on yllättävää, että horoskooppimerkkimme vaikuttaa myös siihen, millaisia olemme sängyssä.

Seuraavat kolme horoskooppimerkkiä ovat poikkeuksellisen hyviä sängyssä, joten jos kuulut heihin – tai saat jonkun heistä sänkyysi – voit laskea itsesi onnekkaisiin!

  1. Skorpioni
    Skorpioni haluaa lähes jatkuvasti seksiä ja on sängyssä hyvin kokeilunhaluinen. Hän kokeilee mielellään uusia asentoja erikoisissa paikoissa, ja hänen seksileluvalikoimansa on huomiota herättävän laaja. Skorpionin kanssa et pääse kyllästymään, ja opit todennäköisesti paljon lisää omaan seksuaalisuuteesi liittyen.

  2. Oinas
    Sekä mies- että naisoinaat ovat todella intohimoisia, mutta samalla myös kärsimättömiä. He haluavat päästä itse asiaan nopealla aikataululla, ja nauttivat saadessaan kontrolloida tilannetta. Jos pidät näistä ominaisuuksista, voi sinulla olla todella nautinnollisia hetkiä oinaan kanssa makuuhuoneessa.

  3. Leijona
    Myös leijonat ovat poikkeuksellisen lahjakkaita makuuhuoneen puolella. Leijonat haluavat paljon ihailua osakseen, mutta osoittavat samalla myös paljon huomiota kumppanilleen, ja hemmottelevat häntä. Ei siis mikään ihme, että leijonan kanssa on luvassa kuumia hetkiä!

Oletko itse jokin näistä tähtimerkeistä, tai onko sinulla sellainen kumppaninasi? Onnittelut!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash