Naisissa on paljon muutakin kuin vain ulkokuori.

Yleensä ihmisestä huomataan ensimmäisenä ulkonäkö, minkä takia siihen usein – varsinkin naisten kohdalla – keskitytään enemmän kuin muihin ominaisuuksiin. Usein voi tuntuakin, että naisen arvo määritellään hänen ulkonäkönsä perusteella.

Nykymaailmassa kauneudella on toki hyviä puolia, mutta naiset ovat paljon muutakin. Alla on 10 asiaa, joita nainen voi olla – ja jotka ovat tärkeämpiä kuin kauneus.

Näitäkin asioita nainen voi olla:

1. Hauska. Hauskuus antaa mahdollisuuden tuoda iloa ympärillä oleville ihmisille. Tutkimukset ovat myös osoittaneet hauskojen ihmisten olevan sosiaalisesti viehättävämpiä. Ja nauru on paras lääke.

2. Luova. Luovat ihmiset tarkkailevat kaikkea, etsivät uusia kokemuksia ja ottavat riskejä. He myös elävät pidempään, mikä on ihan kiva etu.

3. Anteeksipyytelemätön. Nainen kyllä osaa pyytää anteeksi, jos on tehnyt jotain väärin, mutta sitä hän ei pyytele anteeksi, että on sellainen kuin on.

4. Spontaani. Jokainen tarvitsee sen ystävän, jolle voi soittaa ja pyytää elokuviin, syömään, konserttiin tai vaikka road trip -reissulle lyhyellä varoitusajalla.

5. Lojaali. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia missä tahansa ihmissuhteessa on tietämys, että voit luottaa toisen ihmisen olevan rinnallasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että romanttisissa suhteissaan lojaaliutta osoittavat ihmiset ovat tyytyväisempiä omaan elämäänsä. Lojaaliu on yhtä vaikuttavaa myös platonisissa ihmissuhteissa kuin romanttisissa ihmissuhteissa.

6. Avarakatseinen. Ei ole aina helppoa olla halukas oppimaan uutta jostakin ja mahdollisesti muuttamaan mieltään. Yritys on kuitenkin arvokkaampaa kuin se, että olisi vain ennakkoluuloinen.

7. Ajattelevainen. Ihmiset muistavat paljon paremmin sen, että soitit syntymäpäivänä tai tiesit ja huomioit ruoka-aineallergian päivälliskutsuilla kuin kaiken sen vaivan, mitä näit hiustesi laittamiseen ja manikyyrin hankkimiseen.

8. Empaattinen. Koskaan ei pitäisi aliarvioida kykyä asettaa itsensä toisen asemaan. Nätti ulkonäkö ei auta rakentamaan ystävyyssuhteita samalla tavalla kuin empaattisuus.

9. Antelias. Oli se sitten anteliaisuutta ajan, neuvojen, taitojen – minkä tahansa – suhteen, sillä on väliä. Anteliaisuudesta on iloa sekä sitä antavalle että saavalle osapuolelle, koska se tekee ihmiset onnelliseksi.

10. Luotettava. Luotettavat ihmiset saavat asioita aikaiseksi. He ovat olemassa, kun tarvitset heitä. Se on jo paljon sanottu.

Mitä muuta naiset mielestäsi ovat kuin kauniita? Kommentoi!

Lähde: Huffington Post