Olet varmasti kuullut monenlaisia tapahtumia, joiden takia häät on peruttu.

Et ole varmasti kuullut koskaan näin älytöntä syytä perua häät. Syy oli todella hyvä, mutta se miksi ne jouduttiin perumaan, oli todella kummallinen syy.

Kaikki alkoi siitä, kun morsian oli jo melkein lähdössä alttaria kohti, mutta hänen täytyi käydä vielä vessassa. Hän näki vessakäynnin aikana jotain, jonka takia hän perui koko häät.

Tässä vaiheessa joku voi luulla, että sulhanen oli pettämässä tulevaa vaimoaan esimerkiksi kaason kanssa. Siitä ei ole kyse, vaan siitä mitä sulhanen teki äitinsä kanssa. Morsiamelle selvisi samalla, että sulhanenkaan ei ole vielä häntä odottamassa alttarilla, vaan hän oli juomassa maitoa äitinsä rinnoista.

Tämän näyn nähtyään morsian ei voinut ottaa tuollaista miestä aviomiehekseen. Moni tämän tarinan kuultuaan oli samaa mieltä, että morsian teki ihan oikein, kun perui häät.

Joku oli sitä mieltä, että morsiamen olisi ollut mahdotonta suudella sulhasta alttarilla, koska tuo suu oli ollut hetkeä aiemmin anopin rinnoissa. Olikohan anopin rinnoista tullut edes maitoa?

Aika erikoinen tapahtuma vai oletko kuullut, että häät olisi peruttu vieläkin erikoisemmasta syystä?

Lähde: Your Tango