Pahinta erossa voi olla se, ettei kunnolla ymmärrä miksi hän halusi erota. Erosta voi päästä helpommin yli, jos ymmärtää sen syyt.Seuraavat 10 syytä ovat yleisiä, kun mies haluaa erota. Hänellä voi tietysti olla useampiakin syitä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se, että hän jätti sinut, ei merkitse että sinussa olisi mitään vikaa.

 1. Hän haluaa olla sinkku
  Hän haluaa nauttia poikamieselämästä siitä, että kukaan ei nalkuta, kun hän jättää kalsarinsa keittiöön ja oluttölkit makuuhuoneeseen. Jos hän jätti sinut voidakseen viettää poikamieselämää, ei hän olisikaan ollut suhteen arvoinen.

 2. Sinä olet enemmän ihastunut häneen kuin hän sinuun
  Tämä ei ole sinun vikasi, mutta tällainen epätasapaino voi hiertää montaa miestä. Sitä paitsi, kai sinäkin haluat olla mieluummin jonkun kanssa, joka on sinuun aivan hulluna?

 3. Hän ei näe tulevaisuutta kanssasi
  Kyllä, miehetkin miettivät joskus suhteen tulevaisuutta. Hän voi kyllä pitää sinusta, mutta jos hän ei näe teillä yhteistä tulevaisuutta, miksi tuhlata kummankin aikaa?

 4. Ette sovi seksuaalisesti yhteen
  Jos hän kokee, että sängyssä kemianne eivät kohtaa, on se monelle syy ottaa uusi kurssi.

 5. Hän vain halusi suhteen kenen tahansa kanssa
  Ikävä sanoa, mutta sinä saatoit olla hänelle vain laastari pitkän suhteen jälkeen, tai hän halusi vain täyttää tyhjiön elämässään.

 6. Kiinnostus ei riittänyt
  Hän saattoi olla alussa kiinnostunut ja toivoikin ehkä, että suhteestanne tulisi jotain, mutta lopulta suhteenne ei edennyt mihinkään eikä hänen kiinnostuksensa vain riittänyt.

 7. Halusitte eri asioita suhteelta
  Ehkä toinen teistä halusi vakavan suhteen ja toinen halusi jotain kevyttä tai pelkän seksisuhteen. Erilaiset toiveenne vain eivät sopineet yhteen.

 8. Pidit häntä itsestäänselvyytenä
  Yksipuoliset suhteet vanhenevat nopeasti. Et ehkä edes tiedostanut sitä, mutta saatoit ottaa hänet itsestäänselvyytenä, etkä osannut arvostaa sitä, että hän on kanssasi.

 9. Teillä oli erilaiset arvot
  On todella vaikeaa jatkaa suhdetta, jos arvonne poikkeavat voimakkaasti toisistaan. Jos esimerkiksi ajattelette uskonnosta ja politiikasta aivan eri tavoin, tai toinen teistä haluaa naimisiin ja lapsia ja toinen ei, on usein parempi vaihtoehto vain lähteä.

 10. Se johtui sinusta
  Se ei tee sinusta millään tapaa huonoa ihmistä, mutta on mahdotonta, että jokaisessa suhteessa toinen olisi se oikea. Sinä et vain ollut hänelle sopiva, mutta ei ole moni muukaan. On ymmärrettävää, että hän jatkaa matkaansa, kunnes kohtaa juuri sen oikean ihmisen hänelle.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan