Terveyssideosasto voi olla miehille sekava paikka. Vaihtoehtoja on paljon ja koska miehet eivät itse käytä terveyssiteitä, niiden hankkiminen esimerkiksi omalle naiselle voi olla vaikea tehtävä.

Eräs mies avautui Vauva.fi-sivustolla siitä kuinka hänen naisensa suuttui, kun hän ei tuonut kaupasta siteitä. Tässä hänen tarkka avautumisensa:

”Menkööt ihan ite ostelee rättinsä, en minä hänelle meikkejäkään saati muita naistenjuttuja ostele. Hammastahnaa voin lainata jos on unohtanu omansa kotiinsa.”

Miehen avautuminen synnytti aika kiivaan keskustelun. Joku oli sitä mieltä, että mies teki oikein, koska olisi kuitenkin tuonut väärän merkkisen tuotteen.

Osa ihmettelee, miten kuukautiset yllättivät naisen niin, että piti mies laittaa terveyssidekauppaan. Tähän saatiin myös paljon vastauksia:

”Taitaa olla niitä samoja tapauksia jotka kuvittelevat että kuukautisvuotoa pystyy pidättelemään sisällä.”

”Kyllä se kuule voi yllättää vaikka kauppareissulla. Ihan yhtäkkiä. Itselläni on kuukautisten väli 26-30pv. Joskus sattui menkat alkamaan 24pv ja olin juuri asiakaskäynnillä. Omani ovat niin runsaatkin, että noloa on, jos ei ole mitään suojaa mukana.”

Kaikki eivät ymmärtäneet miehen tekoa lainkaan:

” Siis menit kauppaan ja toit kaikki muut ostokset paitsi siteitä? Taidat olla aika v.ttumainen luonne.”

Keskustelu ajautui välillä myös ekologiseen aiheeseen:

”Ei kai kukaan nykyään enää kertakäyttösuojia käytä? Sitä roskan määrää…”

Miten sinä olisit toiminut tässä tilanteessa? Olisitko suuttunut, jos miehesi ei tuonut pyytämiäsi terveyssiteitä? Ehkä olisit antanut miehelle tarkat ohjeet siitä, mitä merkkiä ja mallia tarvitset. Vai olisitko ollut tyytyväinen, jos sinulle olisi tuotu edes jonkinlaisia siteitä?

Lähde: Vauva.fi