Jos teet tämän asian ennen lähtöä, voit hyvinkin kiittää itseäsi myöhemmin.

Ennen matkalle lähtöä on täytyy tehdä erilaisia valmisteluja, kuten tarkistaa matkakohteen sää, että osaat pakata oikeanlaista vaatetta mukaan ja tutustua matkakohteeseen, jotta tiedät esimerkiksi mitä kohteessa kannattaa tehdä, nähdä, kokea ja esimerkiksi missä syödä – sekä tietysti huolehtia, että matkaliput ja tarvittavat matkustusasiakirjat ovat mukana.

Omaa kotia ajatellen on syytä tarkistaa, etteivät laitteet ole päällä – näin et vaikkapa lennon aikana ala pohtia, että jäiköhän kahvinkeitin päälle – mutta Pure Wow suosittelee viemään tämän vielä pidemmälle ja sammuttamaan kytkimellä varustetut jatkojohdot.

”Televisiosi, kaiuttimet, levysoitin, nettiboksi, pelikonsoli ynnä muut voivat olla kytkettynä samaan jatkojohtoon ja imevät energiaa, kun olet viikon lomamatkalla”, sivusto muistuttaa.

Ja kun teet näin, voit Pure Wow’n mukaan säästää jopa kymmenen prosenttia seuraavan sähkölaskusi suhteen – pääset siis hauskalle matkalle ja samalla säästät rahaa.

Onko sinulla ollut tapana ottaa jatkojohdot pois seinästä tai sammuttaa kytkimellä toimivat jatkojohdot ennen reissujasi vai oliko tämä sinulle uusi vinkki? Mitä muita vastaavia vinkkejä tiedät? Kommentoi alla!

Lähde: Pure Wow