Lääkäri: ”Näin paljon seksiä keskivertopari harrastaa viikossa”

Lääkäri erotteli keskimääräisiä seksikertoja eri ikäryhmille, jotta pariskunnat voivat verrata omien aktiensa määrää muiden oman ikäistensä parien aktimäärään.

Alkuhuuman jälkeen parien seksin harrastamisen määrä yleensä vähenee, mikä on normaalia. Pari tutustuu toisiinsa paremmin ja usein he keksivät muutakin tekemistä kuin pelkkä seksi, mutta tämä voi aiheuttaa suhteeseen myös epävarmuutta.

Monet parit saattavatkin miettiä, harrastavatko saman verran seksiä kuin muut ikäisensä parit tai onko muuttunut seksin määrä vihjaus siitä, että seksi ei miellytä toista tarpeeksi.

Your Tango kertoo Happifyn julkaisseen tilaston, jonka mukaan onnellisimmat parit harrastavat seksiä 2-3 kertaa viikossa. Näiden tilastojen kanssa samoilla linjoilla on lääkäri, joka eritteli keskimääräisen seksin harrastamisen määrän eri ikäryhmien osalta.

Newyorkilaisen sairaalan urologi Harry Fischin mukaan keskiverto parikymppinen pariskunta harrastaa seksiä joka 1-3 päivä. Ikääntyessä määrä vähenee, mutta ei paljon.

Fisch on kertonut brittilehti Daily Mailille, että 30-50-vuotiaat harrastavat seksiä kahdesti viikossa. Lääkärin mukaan naimisissa olevat yli 50-vuotiaat pariskunnat harrastavat seksiä kerran viikosa.

Your Tango huomauttaa näiden olevan kuitenkin keskimääräisiä aktikertoja keskivertopareille. Jokainen pariskunta harrastaa sen verran seksiä kuin heille itselleen parhaiten sopii ja heidän suhteessaan ei ole vikaa, jos he ovat onnellisia, mutta harrastavat enemmän tai vähemmän seksiä kuin keskivertoparit.

Lähde: Your Tango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.