Jokaisella on oma mielipiteensä siitä, mikä on oikea ajankohta ja hetki muuttaa saman katon alle oman tyttö- tai poikaystävänsä kanssa, mutta Rent.com-sivuston väki halusi kuitenkin ratkaista asian yleisellä tasolla.

Yli kolmanneksen mielestä pariskuntien pitäisi seurustella puolesta vuodesta vuoteen ennen kuin he muuttavat saman katon alle. Tämä käy ilmi Rent.com-sivuston tekemästä kyselystä.

Sivuston väki pyrki kyselyllään selvittämään, kuinka kauan ihmisten mielestä pariskuntien olisi syytä olla yhdessä ennen kuin on oikea aika ottaa suhteessa iso askel ja muuttaa yhteiseen kotiin. Kyselyyn vastasi 1 000 yhdessä asuvaa vuokralaista.

37 prosentin mielestä ennen yhteen muuttamista pitäisi seurustella puolesta vuodesta vuoteen ja 29 prosenttia oli sitä mieltä, että yhdessä pitäisi olla yli vuosi. 18 prosenttia vastaajista odottaisi avioliittoon saakka ennen yhteen muuttoa ja seitsemän prosenttia toimisi nopeammin; he muuttaisivat yhteen alle puolen vuoden jälkeen.

Kuusi prosenttia kannatti 2-3 vuoden yhdessä oloa. Kaikista vähiten vastaajat olivat yli kolmen vuoden kannalla, sillä sitä mieltä oli vain kolme prosenttia.

63 prosenttia vastaajista kertoi, että yhteen muuttamisen jälkeen heillä oli harvoin illanviettoja vain ystäviensä kanssa. Hieman yli puolet paljastivatkin kyselyssä, että viikonloput kuluivat kotona yhdessä kumppanin kanssa.

Toisaalta, lähes puolet vastaajista kertoivat yhteen muuttamisen hyväksi puoleksi sen, että voivat viettää enemmän aikaa rakkaansa kanssa. 32 prosentille yhteen muuttaminen oli auttanut heitä tajuamaan, että olivat löytäneet ”Sen Oikean”.

Lähde: HuffPost