Sen kaikki tietysti tietävät, että vettä on juotava, jotta pysytään terveenä.

Aiemmin on myös uutisoitu, kuinka monipuoliset hyödyt saadaan jo pienestä määrästä vedenjuontia. Siitäkin on uutisoitu, kuinka aamu kannattaa aloittaa juomalla vettä, jolloin kehossa nähdään monia mielettömiä muutoksia. Nyt kun Indian Express -sivustolla vielä kerrotaan millä tavalla vesi kannattaa juoda, tiedät vedenjuonnista kaiken tarvittavan. Se tehdään vastaamalla vedenjuontiin liittyviin kysymyksiin.

Milloin on paras aika juoda vettä?

Vettä täytyy tietysti juoda silloin kun on jano. Uutisessa ei mainita erikseen esimerkiksi aamua. Mutta silloin on ollut koko yön juomatta, joten herätessä on hyvä juoda vettä, mutta vain jos on jano.

Mikä on paras asento juoda vettä?

Vettä kannattaa juoda istuen. Jos sen tekee seisten, voi se vaikuttaa haitallisesti munuaisiin ja jopa johtaa niveltulehduksiin. Istuminen samaan aikaan, kun juo vettä, antaa kehon suodattaa ravintoaineet paremmin ja ohjaa veden ravintoa tarvitseville alueille sen sijaan, että se menisi vatsaan suoraan voimalla, jos sen tekee seisten.

Minkä lämpöinen vesi sopii parhaiten juomiseen?

Joko huoneenlämpöinen tai haalea vesi parasta juomavettä. Jäistä vettä ei sivuston saamien tietojen mukaan suositella.

Kuinka paljon vettä on hyvä juoda?

Jos juo paljon vettä, voi se turvottaa. Kehoa kannattaa yrittää kuunnella tässä asiassa. Voit saada selville, milloin kehosi tarvitsee ruokaa ja milloin vettä. Muista, että liika vedenjuominen on vaarallista. Aiemmin on uutisoitu, miten elimistölle käy, jos vettä juo liikaa. Jos et edelleenkään ole varma, että juotko tarpeeksi vettä, katso miten aiemmassa uutisessa on kerrottu, miten ällistyttävän yksinkertainen asia kertoo, juotko sitä tarpeeksi.

Lähde: Indian Express