Isät suuttuvat toisinaan hulvattomista syistä – lue ihmisten paljastuksia

Twitterissä on innostuttu kertomaan, miten huvittavatkin asiat saavat isät näkemään punaista ja suuttumaan.

Osa meistä on varustettu erittäin pitkällä pinnalla, kun taas osa kuuluu toiseen ääripäähän; heihin, jotka suuttuvat todella helposti ja myös mitä huvittavimmista syistä. Twitterissä on innostuttiin tekemään paljastuksia juurikin hauskoista ja huvittavista syistä, jotka ovat saaneet isät suuttumaan.

Metron mukaan paljastukset laittoi alulle Joel Golby, joka oli ryhmäkeskustelussa kysynyt, mitkä ovat hauskimpia asioita, jotka ovat saaneet keskustelijoiden isät suuttumaan, ja hän päätti kysyä saman myös yli 21 000 seuraajaltaan.

Alta voitkin lukea, miten pöhkötkin asiat saavat isät äkäiseksi:

”En paahtanut tarpeeksi paahtoleipääni – ’naurettavaa leivän ja mekanismien hukkaan heittämistä’.”

”Kerran imuroin isän jalan todella voimakkaalla imurin suuttimella ja se on ainoa kerta elämäni aikana, kun olen nähnyt hänet vihaisena”

”Isällä oli tupsupipo väärin yllä ja minä ja veljeni nauroimme, isä suuttui juuri sillä hetkellä, kun juna meni ohi. Äänetöntä raivoa”

”Isä jäi lukkojen taakse konservatoriossa ja löysin hänet raivokkaasti yrittämässä murtautua ulos viivottimen avulla” – toinen twiitti paljasti isän onnistuneen

”Isä raivostui minulle, kun olin lapsi ja laitoin kerran liikaa ketsuppia lautaselleni ja hän laittoi minut maksamaan yhden punnan hyvitykseksi”

”Isäni lähettää takaisin minkä tahansa ruoan, joka ei ole lautasella, koska kerran hän sai tyyliin 500 uudelleentwiittausta siltä We Want Plates -Twitter-tililtä”

”Hukkasin hänen hyvän kynän kerran. Se oli kammottavaa.”

”Olimme kerran isän kanssa ajelulla – hän jarrutti todella kovaa levähdysalueelle, avasi ikkunan, katsoi taivaalle, ’P**KELEEN PILVET!’ Isältä kysyttäessä asiasta, hän koetti selittää, miten ”kiinalaiset” sekoittavat ympäristöä”

”Sushi – siis se, että sitä on olemassa”

Joukossa on myös paljastuksia isoisiin liittyen:

”Yhdellä lounaalla isoisä suuttui ravintolassa henkilökunnalle ja vaati saada valmistaa riisin itse. Se kesti häneltä kaksi tuntia.”

Voit lukea lisää paljastuksia Twitteristä.

Mikä on huvittavin syy, jonka takia olet nähnyt oman isäsi suuttuneen? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.