Ihastuttava video: Näin nuoret reagoivat, kun heitä sanotaan kauniiksi

Nuorten aidot reaktiot hämmästymisestä ilahtumiseen ovat suloista katsottavaa.

Monilla on vaikeuksia suhtautua kehujen saamiseen; osa menee hämilleen, osa ei ole uskoa korviaan, toiset kiittelevät ja ovat ilahtuneita. Tätä havainnollistaa myös Shea Gloverin julkaisema video.

Chicagossa esittävän taiteen high schoolissa opiskeleva Glover toteutti projektin kauneuteen liittyen, mutta sen tarkoitus muuttui projektin aikana sen tekoon osallistuneiden reaktioiden myötä.

”Tein sosiaalisen kokeen high schoolissani. Pyysin opiskelijoilta ja opettajilta lupaa ottaa heistä kuvan projektia varten. Tunsin osan heistä, mutta suurta osaa en. Kuvatessani heitä kerroin heille projektini tarkoituksesta”, Glover taustoittaa videon alussa.

Videolla Glover kertoo aina kuvattavaksi tulevalle henkilölle ottavansa kuvia asioista, jotka hän mieltää kauniiksi. Kun kuvattavana oleva sisäistää, että häntä juuri kehuttiin, johtaa se suloisen aitoihin reaktioihin.

”Haluan selventää, että tarkoituksenani ei ollut saada reaktioita esiin ihmisistä. Kuvasin vain kauneutta ja tässä on lopputulos”, Glover kirjoittaa videon kuvauksessa YouTubessa.

Katso Gloverin julkaisema ihastuttava video jutun yltä.


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.