Nämä jääkaapista tai ruoka-ainekaapista löytyvät tuotteet voivat olla avuksi selluliittia vastaan.

Selluliittia on lähes jokaisella naisella, sillä jopa lähes 90 prosentilla aikuisista naisista löytyy selluliittia – ja lähes jokainen sitä omaava haluaisi myös päästä siitä eroon. Nämä alle listatut neljä keinoa voivat kuulostaa hieman oudolta tai erikoiselta, mutta Women’s Healthin mukaan ne voivat todella auttaa selluliittia vastaan.

Kurkku

Kurkut ovat kosteuttavia ja niissä on paljon vitamiineja. Laittamalla kurkkuviipaleita iholle, kurkun fytokemikaalit pääsevät kiinteyttämään kollageenia tehden ihosta näin kiinteämmän. Women’s Healthin mukaan tämä voi johtaa lähes välittömään selluliitin vähentymiseen.

Kahvi

Anna ihollesi kahvikuorinta, sillä kofeiini laajentaa verisuonia, mikä tiukentaa ihon uloimpia kudoskerroksia. Iholla käytettynä se myös auttaa kehoasi vapauttamaan toksiineja ja metaboloimaan rasvaa. Oman kahvikuorinnan teko on helppoa: yhdistä vain kahvinporot suosikkiisi ihoöljyistä, kuten manteli- tai oliiviöljyyn, ja kuori!

Merilevä

Thalassoterapia on Women’s Healthin mukaan ranskalainen ihonhoitomuoto, johon liittyy kuuman veden ja merilevän laittaminen iholle joko kylpynä tai ”wrappina”. Merilevässä on paljon jodia, joka lisää kilpirauhasen toimintaa ja paikallista verenkiertoa selluliitin vähentämiseksi.

Liivate

Liivatteen eli gelatiinin nauttimisella on paljon terveyshyötyjä, mutta se on erittäin tehokas lisäämään kollageenin tuotantoa. Liivatejauhetta voi löytää kaupoista ja sitä sekoittamalla lempijuomasi sekaan päivittäin voit toimia vastaan kollageenin puutosta, joka osoittain on syypää selluliittiin.

Häiritseekö selluliitti sinua vai oletko sinut sen kanssa? Kommentoi alla!

Lähde: Women’s Health