Sarjan, sen tapahtuminen sekä hahmojen mainitsemisesta voi olla iloa matchille viestitellessä.

Supersuositun Game of Thrones -sarjan viimeinen tuotantokausi alkoi huhtikuun puolivälissä ja sarjasta kohistaan jakso toisensa jälkeen ympäri maailman. Game of Thronesia kannattaa hyödyntää myös deittisovelluksien parissa – ainakin jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada vastauksen viestiisi.

Vinkki: Nyt tarjolla 450 ilmaiskierrosta iGamella!

Cosmopolitan kertoo, että deittisovellus Zoosk ja Mashable-sivusto keräsivät tuoretta dataa siitä, miten Game of Thrones auttaa sinkkuja pääsemään useammin treffeille. Zoosk analysoi yli 375 000 viestiä, joita matchanneet ihmiset ovat lähetelleet toisilleen, ja selvitti, miten sarjan tapahtumien ja hahmojen mainitseminen voi parantaa yhteydenpitoa.

Selvityksen mukaan erilaiset Game of Thrones -viittaukset lisäsivät melkoisesti sitä todennäköisyyttä, että saisi matchiltaan vastauksen viestiin. Näin eri viittaukset vaikuttivat viestittelyyn:

  • Red Wedding -kohtauksesta (punaiset häät, kohtaus kolmannen tuotantokauden 9. jaksossa) puhuminen lisää vastausten saamista 376 prosentilla.
  • Jos mainitsee Tyrion Lannisterin, saa 165 prosenttia enemmän vastauksia kuin keskimäärin.
  • Hodorin mainitseminen lisää vastausten määrää 120 prosentilla.
  • Jos viittaat Winter is coming -toteamukseen (talvi on tulossa), paranee vastausten saaminen 79 prosenttia.
  • Mainitsemalla Jon Snow’n (Jon Nietos), vastausten määrä lisääntyy 43 prosentilla.
  • Pelkästään Game of Thronesista puhumisella saa 19 prosenttia keskimääräistä paremmin vastauksia.
  • Cersei Lannisterin mainitseminen lisää vastauksen saamisen mahdollisuutta 14 prosentilla.

Jos siis olet Game of Thrones -fani ja etsit rakkautta, kokeile onneasi ottamalla esiin Red Wedding -kohtaus matchisi kanssa. Jos taas et tiedä Game of Thronesista mitään, voit esimerkiksi kokeilla mitä tapahtuu, jos yhdistelet yllä mainittuja asioita viestissäsi.

Lähde: Cosmopolitan