Ensitreffeille meno uuden, mahdollisen kumppanin kanssa usein jännittää ja saa perhoset vatsaan.

Jos ensimmäiset treffit menevät hyvin, voi niistä alkaa loppuelämänkin kestävä rakkaustarina. Tästä syystä moni haluaa varmistaa, että treffit menisivät mahdollisimman hyvin.

Onnistuneita ensitreffejä ajatellen on olemassa paljon neuvoja, joita erilaiset deittailun ja ihmissuhteiden asiantuntijat ovat antaneet. Tässä alla on deittailuvalmentaja James Preecen viisi neuvoa, joiden avulla voit vaikuttaa siihen, että ensitreffisi menevät nappiin.

90 minuuttia riittää

Preece suosittelee pitämään ensitreffit noin 90 minuutin mittaisena. Tämä on hänen mukaan riittävän pitkä aika selvittämään, onko sinun ja seuralaisesi välillä kipinää ja kemiaa. Samalla aika on sellainen, että se saa haluamaan sopimaan uudet treffit mahdollisimman pian. Preecen mukaan tämä kesto ottaa paineet pois ja samalla rajoittaa myös mahdollista alkoholinkäyttöä.

Kehu ja kysy

Preecen mukaan ensitreffeillä kannattaa keskittyä siihen, että saa toisen tuntemaan olonsa erityiseksi ja tärkeäksi. Ihmiset pitävät ihmisistä, jotka pitävät heistä, joten kehu häntä – aidosti – ja kysy kysymyksiä. Jos tietoisesti varmistat, että seuralaisellasi on hauskaa kanssasi, et ehdi ole liian tietoinen itsestäsi ja alkaa hermoilla. Vaikka treffailu jäisi hänen kanssaan vain ensitreffeihin, olet onnistunut piristämään hänen elämäänsä hieman.

Mieti pukeutumistasi

Deittailuvalmentaja neuvoo pukeutumaan vaikuttavasti, mutta niin, että tunnet olosi vaatteissasi mukavaksi. Panostaminen on Preecen mukaan tärkeää, mutta sitä ei pidä tehdä sen kustannuksella, että itse treffeillä tuntisit olosi epämukavaksi vaatteidesi takia.

Älä mahtaile

Preecen mukaan ei kannata yrittää pröystäillä ja mahtailla tai todistaa, miten mieletön olet. Sen sijaan anna seuralaisesi huomata se ihan itse. Jos mahtailet tai koetat olla jotain, mitä et todellisuudessa ole, on se hyvin epäviehättävää. Jos seuralaisesi ei olisi utelias tai kiinnostunut sinusta, ei hän olisi suostunut lähtemään treffeille kanssasi!

Osoita, että välität

Preecen mukaan on hyvä idea lähettää treffien lopuksi seuralaiselle viesti, jolla varmistaa, että hän on päässyt turvallisesti kotiin. Tämä osoittaa, että välität seuralaisesi turvallisuudesta ja hänen onnellisuudestaan.

Lähde: The Sun