Eri vaihteet on havainnollistettu rakastetun Frendit-sarjan kohtauksilla.

Kuten jokainen laihduttamista kokeillut tietää, ei dieetin noudattaminen ole aina kovin helppo tehtävä. Vaikka alussa pursuaa intoa ja on valmis laittamaan ruokavalion ja painon uuteen uskoon, voi herkkujen houkutuksia olla vaikea vastustaa ja lopulta houkutuksille saattaakin antaa periksi.

BuzzFeedin alainen Reasons to Smile -sivu on jakanut Facebookissa dieetin aloittamista havainnollistavan videon, jolla Frendit-sarjan eri kohtauksien avulla käydään läpi seitsemän eri vaihetta innostuksesta siihen, kun lopulta suklaakakun kutsulle antaa periksi.

Hauska video on kerännyt miljoonia ja miljoonia katseluita. Yksi syy siihen voi olla, että video on erittäin samaistuttava – kuten sen saamista kommenteistakin ilmenee.

”Tämä pitää niin paikkansa, kaikki! Vaihe 7 on minä. Joka. Ilta. Vaihe 1… Voi positiivista näkökulmaa. Vaihe 4 (joka on siis tyyliin toisena päivänä?)… Missä ihmeessä kaikki suklaani on???”, yksi kirjoittaa kommenteissa.

”Tämä voisi itse asiassa havainnollistaa viikkoa. Dieetti alkaa mainiosti, mutta lauantain koettaessa se oli siinä ja en välitä”, eräs kommentoi.

”Tämä ei voisi olla osuvampaa tänään. Päivälliseni oli melkein kokonainen perhekoon Doritos-pussi enkä ole edes pahoillani. (vaihe 7)”, kommenteissa paljastetaan.

”Jätän väliin kaikki kuusi ja menen suoraan seitsemänteen”, yhdessä suosituimmista kommenteista kerrotaan.

”Vaihe 7 tulee yleensä ensimmäisen vaiheen jälkeen minulle. Jälkiruoat ovat kuin huumetta. Ei vain voi sanoa ei”, kommenteissa kirjoitetaan.

Ja sitten itse se video, voit katsoa sen alta:

This is actually me

Julkaissut Reasons to Smile 21. maaliskuuta 2017