Asiantuntija listasi: 5 varhaista merkkiä, joiden perusteella suhde kannattaa lopettaa heti

Asiantuntijan listaamat merkit voivat auttaa huomaamaan, että kannattaako suhde päättää ennen kuin siitä tulee liian vakavaa.

Deittailun asiantuntija ja parisuhdeneuvoja Matthew Hussey on valmentanut miljoonia naisia ympäri maailman liveseminaarien ja videoiden avulla auttaakseen heitä saamaan unelmiensa rakkauselämän.

Nyt Hussey on listannut varhaisia merkkejä avuksi kertomaan, kannattaako alulla oleva suhde päättää heti ennen kuin se vakavoituu liiaksi ja tunteet ovat vahvasti pelissä.

Lue asiantuntijan vinkit alta.

1. Sinun ja hänen ”etsimistyylit” eivät ole synkassa

Husseyn mukaan jos sinä olet pohjimmiltasi etsijä, jolle uudet paikat ja kokemukset tuovat paljon iloa ja nautintoa, ja hän taas on tyytyväinen loikoilemaan sohvalla katsoen Seinfeldin uusintoja kouluaikaisten parhaiden kavereidensa kanssa, se on varoitusmerkki. Jos sinulle uudet asiat ovat tärkeää ja hän pitäytyy vanhassa – tai päinvastoin – siitä ei seuraa muuta kuin loputonta köydenvetoa.

2. Hän ei koskaan poistu rinnaltasi

Voi vaikuttaa romanttiselta, jos hän haluaa jatkuvasti olla seurassasi, mutta kyse on Husseyn mukaan myös sellaisesta tyypistä, joka koettaa estää sinua tekemästä mitään, mihin hän ei liity.

Jos hän painostaa sinua luopumaan harrastuksista, intohimon kohteista ja ystävistä, on aika luopua hänestä”, Hussey neuvoo.

3. Hän on vain pelkkää puhetta

”En ole koskaan tuntenut näin ketään kohtaan.” ”Tekisin mitä tahansa vuoksesi.” Hän saattaa sanoa näin, mutta ei ole saatavilla, kun kaipaisit hänen apuaan muuttaessa tai olet flunssan kourissa ja tarvitsisit keittoa. Husseyn mukaan jos hänen tekonsa eivät vastaa puheita, on hän joko itsekäs tai valehtelija – eikä kumpikaan saa häntä kuulostamaan unelmien prinssiltä, vai mitä?

4. Toivoisit hänen olevan hieman motivoituneempi

Jos huomaat ärsyyntyväsi hänen taipumuksestaan olla laiska jo varhaisessa vaiheessa, ole varuillasi. Husseyn mukaan se on yksi piirre, joka ei taianomaisesti muutu, kun hän saa paremman työpaikan tai lopulta hankkii salijäsenyyden. Ajan myötä sinua alkaa vain ärsyttää enemmän.

”Valitse kumppani, jolla on samanlaista draivia kuin sinulla. Siinä ei ole mitään seksikästä, että olet kumppanisi elämäntapavalmentaja”, Hussey toteaa.

5. Kemianne on… okei

Seksi voi muuttua paremmaksi parisuhteen edetessä, mutta kemian kohdalla näin ei usein käy.

”’Mutta hän on niin mukava ja hänellä on vakaa ura ja ystäväni pitävät hänestä…’ Ymmärrän sen. Nyt mene etsimään sellainen kumppani, jolla on tuollaiset ominaisuudet ja hän myös saa sinut syttymään”, asiantuntija kehottaa.

Jos haluat lisää Husseyn vinkkejä, voit katsoa hänen valmennusvideoitaan YouTubessa.

Mitä mieltä olet asiantuntijan listauksesta? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.