Paidasta julkaistiin kuvia Twitterissä, mikä on saanut ihmiset ympäri maailman naureskelemaan äidin vahinko-ostokselle.

Monilla äideillä on tapana yllättää lapsiaan ostamalla heille shoppailureissuiltaan jotain, josta ajattelevat lapsen pitävän, mutta brittiäidin kivaksi tarkoitettu ele on sittemmin muuttunut nettikansan huviksi.

18-vuotiaan Katien äiti oli ollut shoppailemassa ja huomannut Vivienne Westwoodin valkoisen paidan, jossa ajatteli olevan hauska kuviointi, joten hän päätti ostaa sen teini-ikäiselle tyttärelleen. Äiti ei kuitenkaan tutustunut kuvioon tarkemmin, vaikka olisi ehkä kannattanut – paidassa oli piirroksia ihmisistä harrastamassa seksiä:

aidinvahinkoostos
Kuva: Kuvakaappaus Twitteristä

BuzzFeedin mukaan paita vaikuttaisi olevan alun perin miehille tarkoitettu ja sitä myydään noin 55 euron hintaan. Ja jos äiti ei huomannut paidan orgioita, tytär kyllä huomasi ne välittömästi, mutta mielsi paidan huvittavaksi.

Katie päättikin jakaa kuvia paidastaan Twitterissä ja hänen julkaisuaan on sen jälkeen uudelleentwiitattu tätä kirjoittaessa lähes 5 000 kertaa.

”Äiti osti minulle Vivienne Westwood -paidan. Hän ajatteli sen näyttävän siisteiltä kuvioilta ja katsoin tarkemmin ja no”, Katie kirjoitti kuvien yhteydessä. BuzzFeedin mukaan Twitterissä paita on saanut huvittuneen vastaanoton ja ihmiset ovat naureskelleet äidin vahinko-ostokselle.

wissal :)

@wisi_55
@GPinkSnapback literally i'm crying 😂😂😂

Katie itse on yllättynyt twiittinsä saamasta huomiosta eikä odottanut sen saavan muutamaa tykkäystä enempää. Äiti on myös ottanut koko asian huumorilla.

”Hänestä tämä on hulvatonta”, tytär kertoi BuzzFeedille.

Paita ei kuitenkaan ole jäänyt käyttämättä, sillä Katie on myös julkaissut kuvat itsestään nyt kuuluisaksi tullut paita yllään:

Miten sinä reagoisit, jos äiti ostaisi sinulle tuollaisen paidan? Kommentoi alla!

Lähde: BuzzFeed