Äiti halusi kuvallaan kannustaa muita äitejä hyväksymään vartalonsa, jossa näkyy raskauden jäljet.

Äiti ja muusikko Kimberly Henderson on julkaissut Facebookissa viraaliksi levinneen valokuvan itsestään, jolla hän koettaa inspiroida ja rohkaista muita äitejä hyväksymään kehonsa. Kuvassa Henderson esittelee omaa vatsaansa ja sitä, miltä se näyttää neljän lapsen jälkeen.

Henderson päätti julkaista käsittelemättömän, rehellisen kuvan vartalostaan vastauksena kaikkiin saamiinsa kommentteihin, joissa kerrottiin, kuinka täydellinen hänen raskauden jälkeinen kroppansa on.

”Laihan vartaloni takia ihmset eivät ajattele, että minulla olisi epätäydellisyyksiä tai epävarmuutta”, Henderson sanoi Huffington Postille.

”Halusin osoittaa muille naisille, että olen juuri kuin he – raskausarpia ja löysää ihoa”, hän jatkoi.

”Voin hyväksyä sen, koska minulle seksikkyys on itsevarmuutta omassa kehossa. Äidin vartalo on kaunis ja meillä kaikilla on epävarmuutta”, Henderson lisäsi.

Vuosi kamppailtuaan kehonkuvansa kanssa ja pukeutuen rannalle vain kokouimapukuun, Henderson kertoi lopulta saavuttaneensa pisteen, jossa oli tyytyväinen ulkonäköönsä.

”Tajusin, että ’täydellisenä’ oleminen on epätäydellistä. Halusin voimaannuttaa muita naisia tekemään sanoin”, Henderson kertoi ja paljasti nykyisin käyttävänsä ylpeänä bikineitä.

”Jos piilotan vatsani, se tarkoittaa minun häpeäväni eikä minulla ole mitään hävettävää”, hän sanoi.

Katso alta Hendersonin julkaisema valokuva:

Everyone always compliments me on how I have such a ”perfect” body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave…

Posted by Kimberly Henderson on 18. kesäkuuta 2015

Henderson kirjoittaa kuvan yhteydessä vaikeuksistaan hyväksyä vartalonsa lapsia saatuaan.

”Minulla oli ennen lapsia pyykkilautavatsa. Nyt vaikka treenaankin, tiedän, ettei se saa löysää ihoani tiukaksi. Tai raskausarpiani katoamaan ja minulle se on ihan ok, koska joka päivä saan herätä katsomaan neljää ihanaa, hymyilevää naamaa ja saan muistutuksen siitä, että he ovat tämän öysän vatsan arvoisia ja he ovat näiden raskausarpien arvoisia”, Henderson kirjoittaa kuvan alla.

”Minulla oli vaikeaa, koska olin nuori ja kaikki ikäiseni tytöt omasivat täydelliset vartalot ja minä olin kokouikkarissa koettaen peitellä vikojani. Enkä koeta sanoa, että minulla olisi ollut muita vaikeampaa tai huonompaa”, hän jatkaa.

”Muistutan teitä vain siitä, että vartalosi on kaunis, koska me olemme äitejä ja olemme supersankareita ja hitto vei rokkaamme ja minusta se on seksikkäämpää kuin yksikään sixpack”, Henderson päättää kannustavan viestinsä.

Samanlaista kannustavaa viestiä levittää näyttelijä Alec Baldwinin vaimo Hilaria, joka synnytti vasta toisen lapsensa ja on synnytyksen jälkeen julkaissut kuvia Instagramissa kutistuvasta vatsastaan raskauden jälkeen. Toisin kuin monet muut julkisuuden henkilöt, jotka esiintyvät pian raskauden jälkeen julkisuudessa lähes samassa kunnossa kuin ennen raskautta, Hilaria on näyttänyt raskauden jälkeisen vartalon toista puolta.

Lähde: Huffington Post