Kaikki tekniikat eivät ole samanveroisia.

Voisi kuvitella, että kosteusvoiteen laittaminen on yksinkertainen osa kauneusrutiineja, jonka kanssa ei voi mennä metsään. Kosteusvoiteen levittämisessä voi kuitenkin tehdä virheitä, koska kaikki tavat eivät ole samanveroisia.

Alla onkin 5 yleistä virhettä, joita kosteusvoiteen käytön yhteydessä tehdään.

1. Laitat sitä kuivalle iholle

Kosteusvoidetta pitäisi laittaa heti, kun olet saanut kasvosi puhdistettua. Jos et tee sitä, kun ihosi on vielä kostea, sinulta menee ohi tilaisuus lukita kosteutta ihoon ennen kuin se haihtuu.

2. Kallis hinta = laadukkaampi tuote

Vaikka tuote maksaisi 300 euroa ja väittäisi sisältävän murskattua kuukiveä ja keiju-uutetta, se ei tekisi siitä ihmettä anti-age-tuotteiden saralla. Saatavilla on paljon hyviä kosteusvoiteita, jotka eivät maksa maltaita.

3. Jätät kosteusvoiteen pois, jos iho tuntuu rasvaiselta

Vaikka iho tuntuisi rasvaiselta, ei se tarkoita sitä, että kosteusvoidetta ei kannattaisi laittaa. Kun käytät puhdistusaineita etkä käytä sen jälkeen kosteusvoidetta, voi ihosi alkaa tuottaa liikaa öljyä korvatakseen menettämänsä kosteuden. Sen sijaan, että jättäisit kosteusvoiteen pois, käytä öljyttömiä kosteusvoiteita.

4. Et laita sitä hellästi

On tärkeää kohdella ihoa varoen, kun levität kosteusvoidetta: älä vain lätkäise sitä kasvoillesi ja hiero menemään, koska ihon vetäminen ja venyttäminen voivat vahingoittaa ihoa ja johtaa ryppyihin. Laita kosteusvoidetta hellästi pyörivin liikkein käyttäen puhtaita sormia ja käytä sitten nimetöntä laittaaksesi kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta aralle silmänympärysalueelle.

5. Unohdat kaulasi

Yksi selvimmistä ikääntymisen merkeistä on ryppyinen kaula ja dekoltee. Vaikka et käyttäisi erityistä voidetta kaulallesi, muista aina laittaa päivittäistä kosteusvoidettasi kurkun ja rinnan alueelle. Muuten sinulla voi myöhemmin olla täydellisen sileä iho kasvoillasi, mutta kaulan ja rinnan alue näyttäisi muulta.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia