Luovuutta peliin ja nimiä keksimään, siitä voi olla sinulle iloa eri tavoin.

Osa pariskunnista keksii yhdessä nimiä toistensa ruumiinosille, mutta samaa voi tehdä yksinkin.

Näistä syistä naisten kannattaisi antaa nimet rinnoilleen:

1. Tunneyhteys

Antamalla nimet rinnoille, voit luoda niihin erityisemmän siteen. Enää ne eivät olet vain tissit, jollaiset on naisella kuin naisella, vaan sinulle ne ovat Mansikka ja Mustikka, näin esimerkiksi, ja haluat pitää niistä hyvää huolta.

2. Et jätä niitä huomiotta

Times of Indian mukaan rinnat nimeämällä tunnet erilaista vastuuta niistä. Tiedät, että niitä pitää hoitaa ja tutkia säännöllisesti. Times of India vertaakin sitä siihen kuin hoitaisit esimerkiksi lemmikkiäsi.

3. Leikkimielisyyttä seksiin

Jos olet nimennyt rintasi, voit esittää erilaisen pyynnön kumppanillesi, jos haluat rintojesi saavan huomiota. ”Mustikka kaipaa huomiotasi” voi tuntua helpommalta ja vähemmän riettaalta sanoa kuin ”huomioi tissejäni”.

4. Diagnosointia varten

Jos huomaat rinnoissasi jotain, saatat helpommin muistaa mistä on kyse – ja kummasta rinnasta – antamalla nimet niille. Lääkärille mennessäsi muistat, että se oli Mansikka, jossa oli kummallisia oireita, ei Mustikka.

5. Pidä hauskaa

Rintavarustuksen nimen keksiminen voi olla hauskaa puuhaa – teki sitä yksin tai kumppaninsa kanssa. Mitä luovempi nimien kanssa on, sitä hauskempaa se voi olla.

Lähde: Times of India