Näiden merkkien perusteella sinä todella uskot siihen, että koira on ihmisen paras ystävä.

Olemme aiemmin listanneet merkkejä, joiden perusteella pidät enemmän kissoista kuin ihmisistä. Tasapuolisuuden nimissä on aika listata vastaavia merkkejä koirien suhteen.

Alla on 15 merkkiä siitä, että sinun kohdallasi koirat menevät ihmisten edelle:

1. Kun astut koirankakkaan, kiroat koiran sijaan sen omistajan, joka jätti kakat siihen, koska eihän koira sille mitään voi.

2. Tuomitset kaupat, kahvilat ynnä muut paikat, jotka eivät suostu päästämään koiria sisälle.

3. Tervehdit ihmisiä sanoin ja koiria suukoin.

4. Et tunne yhtään syyllisyyttä siitä, että vihaat ihmistä, joka vihaa koiria.

5. Koirasi on käynyt useammin eläinlääkärissä kuin sinä itse olet käynyt lääkärissä elämäsi aikana.

6. Jos olet juhlissa ja siellä on koira – tai koiria – paikalla, sinut voi löytää niiden luota lässyttämästä niille ja leikkimästä niiden kansa.

7. Et usein jaksa tehdä itsellesi ruokaa, mutta koirasi saa aina kunnon annoksen, jonka olet sille rakkaudella valmistanut, koska se ansaitsee vain parasta.

8. Ikävöit koiraasi aina, kun joudut olemaan poissa sen luota.

9. Olet vahvasti sitä mieltä, että kaikki ihmiset eivät ansaitse pitää koiraa lemmikkinä ja haluaisit pelastaa kaikki ikävissä oloissa elävät koirat.

10. Jos löydät ravintolassa ruoastasi hiuksen, räjähdät täysin, mutta kun kotona ruoasta löytyy koirankarvoja, et välitä niistä ollenkaan.

11. Sinusta vauvat hassuissa asuissa eivät ole ollenkaan söpöjä, mutta kun koira on hassussa asussa, sinusta se on ylisöpöä.

12. Annat koirasi nuolla jäätelöäsi, mutta poikaystävälläsi ei ole samanlaista oikeutta, vaan hän saa syödä jämät.

13. Selfiet kyllästyttävät sinua ja yleensä somessa ohitat ne, mutta pysähdyt aina ihastelemaan kaikkia suloisia koirakuvia.

14. Et yleensä jaa ruokaasi muiden kanssa, mutta kun koirasi luo sinuun tietyn katseen, hellyt ja annat sille syötäväsi.

15. Kun sinulta kysytään, kuka on paras ystäväsi, vastaat välittömästi koirasi nimellä.

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia