Jokainen nainen tekee ainakin osan näistä mainituista asioista seksin jälkeen.

Olisi helppo kuvitella, että seksin päätteeksi suurin osa naisista vain tyytyväisenä loikoilisi aloillaan hyvästä olosta nauttien, mutta todellisuus on kuitenkin monen kohdalla toinen.

Women’s Healthin mukaan on joukko asioita, joita nainen alkaa tehdä seksin jälkeen. Alle onkin listattu näitä hieman kummallisia tai kenties nolojakin seksin jälkeisiä rutiineja, joita naisilla on, vaikka eivät koskaan myöntäisi tekevänsä niin.

1. Tarkistat ajan

Kun yhdyntä on ohi, helposti käteen tarttuu sen jälkeen puhelin ja näkee, paljonko kello on – sekä kuinka kauan seksi kesti. ”Yli 20 minuuttia? Oma paras suoritus, jee”, voi tyytyväisenä ajatella.

2. Nestetankkaat

Nestetasapainosta huolehtiminen on tärkeää, mutta Women’s Healthin mukaan vielä tärkeämpää on varmistaa, että seuraavina päivinä ei pissaa nestemäistä tulta. Varmistaakseen, että vessareissu on tarpeen seuraavan tunnin sisään, moni nainen juokin runsaasti vettä.

3. Välttelet tahmeaa kohtaa sängyssä

Halailu seksin jälkeen on mahtavaa, mutta jos se on täysin vain toisella puolen sänkyä, johtuu se luultavasti siitä, että toisella puolen – tai keskellä – on iso märkä läntti. Se on merkki hyvin tehdystä työstä, mutta ei siinä silti halua pyöriskellä.

4. Soitat takaisin äidille

Tai jollekin muulle, joka sattui soittamaan kesken seksin. ”Sori äiti, olin suihkussa…”

5. Peruutat aamun ryhmäliikuntatunnin

Sama perua aamun tunti, kun juurihan sitä tuli kuntoiltua – näin ainakin väität itsellesi.

6. Naureskelet hiuksillesi

Seksin aikana hiukset saavat kyytiä asentojen vaihtelusta vaeltaviin käsiin eikä auta, että hikoilet. Seksin jälkeen päässä voi ollakin melkoinen linnunpesä. Kumppanisi ei ehkä sitä myönnä, mutta hän on luultavasti vaikuttunut seksikkäästä seksin jälkeisestä pörröpäästäsi.

7. Pohdit, pestäkkö lakanat vai ei

Jaksaako ottaa lakanat irti ja laittaa ne suoraan pesukoneeseen vai laittaako vain pöytätuuletin päälle kunnes lakanat ovat kuivat ja teeskennellä, ettei mitään tapahtunut – valinta on sinun.

8. Metsästät rintsikoita

Jostain syystä ne tuntuvat aina katoavan heti, kun otat ne pois yltäsi ennen seksiä ja sen jälkeen niitä ei tahdo löytää mistään.

9. Varmistat, että alakerrassa on kaikki okei

Sinä ja alapääsi olette kokeneet paljon edellisten parinkymmenen minuutin aikana, joten Women’s Healthin mukaan on aika hypätä kylppärin puolelle ja varmistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin jalkojen välissä.

10. Ihastelet itseäsi

”Kuka on tuo kuuma misu peilissä? Hitto vie, minähän se!” Tässä ei ole mitään hävettävää. Olet seksimestari ja ansaitset saada arvostusta.

Aiemmin julkaisimme listausartikkelin asioista, joita ei koskaan saisi unohtaa tehdä seksin jälkeen. Voit lukea lisää täällä.

Lähde: Women’s Health