90-luvun muoti on vahvasti tekemässä paluuta.

Lappuhaalareita ja löysiä paitoja on nähty jo julkkisten yllä. Jos tuo ei kuitenkaan riitä vakuuttamaan, että ysärimuoti on tulossa takaisin, voi vilkaisu sosiaalisen median maailmaan auttaa; nuorilla on kuvissa yllään kalastajahattuja, pikkureppuja ja Dr Martensin kenkiä.

Kun ottaa huomioon, että kuvissa olevat nuoret eivät olleet tarpeeksi vanhoja pukeutumaan samoin 90-luvulla, voi melko varmasti sanoa, että aikakauden muoti on tullut takaisin. Spice Girlseistä, Frendeistä ja Cluelessista siis innostusta hakemaan ja kirpputoreilta etsimään muun muassa alla listattuja, muotiin palaamassa olevia vaatteita ja asusteita.

Näin 90-luvun muoti on tulossa takaisin:

1. Lappuhaalarit

Jos poptähdet ja näyttelijät voivat pukeutua yleensä farkkukankaasta tehtyihin haalareihin, voivat tavalliset tallaajatkin vetää niitä jälleen ylleen.

2. Kaulapannat

Riipuksella tai ilman, jos se on tehty nahasta, on se taas muodikasta.

3. Pikkureput

Muun muassa Katy Perry ja Miley Cyrus on nähty tapahtumien punaisella matolla pikkureput mukanaan.

4. 90-luvun kengät

Dr Martens, platform-kengät, mitä tahansa valkoista… Jos sellaiset nähtiin kaduilla 90-luvulla, ne ovat pian nähtävillä jälleen.

5. Kalastajahatut

Instagramissa on nähtävissä kuvia uudenvuodenpäivän juhlinnasta Australiasta ja kuvissa nuorilla on päässään kalastajahattuja erilaisin kuvioin varustettuina.

6. Napapaidat

Spice Girlseiltä Frendit-sarjaan siirtynyt trendi on ollut esillä jo jonkin aikaa eikä se ole katoamassa minnekään.

7. Grunge

Grunge, jos mikä, on niin ysäriä kuin olla voi. Skottiruudut, flanellipaidat, nahka ja musta väri. Mitä kampaamattomammat hiukset, sen parempi.

Lähde: News.com.au