Ysärihuulet ja 11 muuta talven ihaninta meikkitrendiä – katso ja ihastu

Talven tuloa odotellessa ehtii hyvin ottaa haltuun tulevat meikkitrendit ja opetella toteuttamaan niistä omat suosikit.

Vaikka tänä talvena joudutaan mahdollisesti liikkumaan julkisilla paikoilla sekä olemaan töissä kasvomaskeihin varustautuneena ja vietetään enemmän aikaa kotona, säilyy meikkaaminen osana monien päivittäisiä rutiineja. Talven mukana tulevat tietysti myös uudet, pääosin näyttävät ja räväkät meikkitrendit, joita Cosmopolitan on esitellyt 12 trendin verran.

Cosmopolitanin mukaan nämä trendit ovat niin ihastuttavia, että niitä houkuttaa kokeilla vaikka omaksi ilokseen. Alla voit tutustua näihin tulevan talven ihanimpiin meikkitrendeihin, jotka tulevat näkymään kaikkialla – ainakin Instagramissa – talven aikana.

Raikas ja luonnollinen

Kaikki talven meikkitrendit eivät ole räväköitä, joten aloitetaan luonnollisesta. Cosmopolitanin mukaan tätä luonnollista ja raikasta meikkiä varten tarvitset vain muutaman perustuoteen, eli ripsivärin, neutraalin luomivärin, lämpimän poskipunan ja vaaleanpunaiset huulet. Tässä trendissä on myös se hyvä puoli, että voit tehdä siitä itsesi näköisen fiiliksen mukaan.

Lämmin hehku

Lämmin, hehkuva korostus ei ole tarkoitettu vain kesämeikkiin. Cosmopolitan suosittelee herättämään kasvot lämpimään hehkuun varjostuksen ja korostuksen avulla. Meikin voi viimeistellä sipaisemalla kevyesti ripsiväriä ja huulikiiltoa.

Hämähäkkiripset

Meikkitaiteilija Keita Mooren loihtima meikki on kokonaisuudessaankin ihastuttava, mutta Cosmopolitanin mukaan hapsumaiset, hämähäkkimäiset alaripset ovat se juttu talven aikana. Tätä trendiä varten tarvitset pidentävän, sysimustan ripsivärin tai todella hyvän parin tekoripsiä.

Kiiltävät luomet

Etenkin kasvomaskin kanssa kulkiessa voi meikissä panostaa silmiin. Yksi tapa on tehdä erittäin kiiltävä, pinkki silmämeikki. Sen voi yhdistää täysin huoliteltuun meikkiin tai antaa silmien olla päivän lookin vetonaula.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

glo$$y

Henkilön 𝖑𝖆𝖚𝖗 (@lauren.gabrielle) jakama julkaisu

Violetti smokey eye

Unohda perinteinen smokey eye ja vaihda violettiin! Tässä silmämeikissä olennaista on eloisat värit, joten uskalla kerrostaa eri sävyjä ja saat meikkiin ulottuvuutta ja hohtoa.

Neonvärejä silmämeikkiin

Cosmopolitan suosittelee säästämään tämän meikkitrendin talven ankeimpiin ja synkimpiin päivään, sillä kirkkaat neonvärit silmämeikissä takuulla piristävät mieltä. Hyödynnä itsellesi mieluisia sävyjä, mutta esimerkiksi liila ja vihreä ovat yhdessä näyttävä lopputulos.

Näyttävä alarajaus

Silmämeikissä myös alarajaus voi olla koko meikin juttu. Laita kermaisen sinistä aivan ripsien tyveen ja käytä ripsissä mustaa ripsiväriä ja saat näyttävän kokonaisuuden, kuten alla olevassa kuvassa.

Kaksisävyinen rajaus

Pysytään rajausten parissa. Miksi käyttää vain yhtä sävyä, kun voit käyttää kahta, kysyy Cosmopolitan. Tämä kaksisävyinen trendi on täysin muunneltavissa omien mieltymystesi mukaan eli kerrosta mitä tahansa haluamaasi kahta sävyä – ja se on siinä! Jos kuitenkin kaipaat inspiraatiota, ei mustan ja kullan yhdistelmällä voi koskaan mennä metsään.

Diskohenkeä

Tämä meikkitrendi on Cosmopolitanin mukaan kuin suoraan 1970-luvun diskomenoista! Paksu, hopeinen luomäri ja sysimustat ripset kera näyttävän rajauksen ovat kuin tehty pikkujouluihin tai uudenvuodenjuhliin – vaikka ne järjestettäisiin virtuaalisesti.

Ysärihuulet

Jos silmämeikkeihin lukeutuu 70-luvun henki, niin huulimeikissä mennään 1990-luvulle. Mattainen, ysärin inspiroima huulimeikki on aina tyylikäs. Huulimeikki kannattaa viimeistellä kiinnityssuihkeella, jotta huulimeikki pysyy hyvänä eikä leviä pitkin poskia.

Vamppihuulet

Nämä vamppimaiset huulet voivat näyttää ensin liian hurjalta, mutta Cosmopolitanin mukaan se on kuitenkin käytännöllnen. Tämän trendin kanssa onnistumisen salaisuus on löytää juuri oikea huulipunan sävy. Sen pitäisi olla jotain erittäin tummaa ja mattaisaa, jossa häivähdys punaista tai violettia.

Yksivärisyyttä

Kuten alussa todettiin, eivät kaikki talven meikkitrendit ole räväköitä ja näyttäviä. Yksivärinen meikki on myös trendien joukossa, kuten tästä esimerkkinä oleva persikkainen värimaailma. Yhdistele vain lempiluomivärejäsi ja -huulipuniasi samasta värimaailmasta ja meikki on valmis.

Kerroimme aiemmin, miten saat meikin pysymään hyvänä koko päivän – lue lisää täällä. Jos taas kaipaat neuvoja, miten pidät meikin hyvänä kasvomaskin alla, löydät niitä täältä.

Lähde: Cosmopolitan


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.