Isänsä ja setänsä sylissä vuorotellen ollut taapero luuli kumpaakin isäkseen.

16 kuukauden ikäinen Reed elää harvinaisessa perheessä, sillä hänen isänsä ja äitinsä omaavat kaksoissisarukset, jotka ovat myös keskenään naimisissa. Tämä on johtanut myös taaperoa hämmentäneeseen tilanteeseen, josta on julkaistu viraalivideo.

Reedin isän, Stephen Ratpojanakulin kaksoisveli Michael oli vaimonsa kanssa Reedin lapsenvahtina omassa kodissaan. Kun Stephen ja hänen vaimonsa Carroll tulivat hakemaan poikaansa, meni pikkuinen hämmilleen siitä, kumpi miehistä on todella hänen isänsä.

”Reed ei ole tottunut siihen, että käytän silmälaseja ja hämmästyneenä hän halusi vuoroin minun ja vuoroin setänsä syliin”, Stephen sanoi BuzzFeedille.

Perheen mielestä tilanne oli huvittava ja se kuvattiin videolle. Aluksi Reed halusi setänsä sylistä isänsä (harmaassa paidassa videolla) syliin, mutta halusi takaisin setänsä syliin, kun Michael-setä otti silmälasit pois päästään.

Reedin vaihtaessa sylistä toiseen, hän koko ajan ajatteli häntä pitelemättömän osapuolen kaksoisveljistä olevan isänsä ja sanoi heitä vuorotellen isäkseen. Stephen julkaisi videon ensin Facebookissa ja siitä on tullut kansainvälinen viraalihitti.

Reedin äidillä on kaksoissisko, joka on siis taaperon isän kaksoisveljen vaimo, mutta siskosten kesken Reed ei kuitenkaan mene hämilleen. Stephenin mukaan videolla nähtävää tilannetta on kokeiltu sisarusten välillä, mutta Reed tunnistaa äitinsä.

”Olivatpa he kuinka identtisiä tahansa, taapero tunnistaa aina äitinsä”, Stephen sanoi.

Voit katsoa taaperoa hämmentäneestä tilanteesta kuvatun hassun videon jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed