Samppanja sopii osaksi kauneudenhoitoakin.

Kerroimme aiemmin, kuinka samppanjan juominen viikoittain voi auttaa ehkäisemään muistisairauksia. Kuplivalla juomalla on myös muita etuja – kauneudenhoidon saralla.

Popsugar julkaisi videon, jolla Kirbie Johnson esittelee neljä erilaista tapaa käyttää samppanjaa niin ihon kuin hiustenkin hoidossa. Esimerkiksi yhdistämällä yksi osa samppanjaa samaan määrään vettä, voit tehdä seoksen, jolla tuuheuttaa hiuksiasi.

Rasvaisen ihon omaavat voivat laittaa vettä samppanjan sekaan, käyttää nesteessä vanulappua ja pyyhkiä sillä sitten kasvonsa. Samppanjakikkaa kannattaa tehdä kuitenkin 1-2 kertaa viikossa sekä laittaa sen jälkeen iholle kosteusvoidetta.

Samppanjaa voit käyttää kasvonaamion tekemiseen yhdistämällä noin desiin kasvoille soveltuvaa savijauhetta noin puoli desiä samppanjaa ja sekoittamalla sen hyvin. Voit laittaa sekaan myös hieman laventelille tuoksuvaa eteeristä öljyä.

Voit ottaa samppanjaa mukaan myös kylpyyn – muutenkin kuin juomaksi. Kaada vain hieman samppanjaa kylpyveden sekaan ja saat kuorivan kylvyn.

Katso jutun yllä olevalta videolta havainnollistusta vinkkeihin.

Lähde: Popsugar

Kommentit

Kommenttia