2000-luvun puolivälin jälkeen syntyneillä lapsilla on vaikeuksia keksiä, miten kasetti toimii.

Itä-Englannin Essexissä asuva James Crane vieraili isänsä luona kolmen lapsensa kanssa ja löysi vierailun aikana kokoelman C-kasetteja. Tästä syntyi hulvaton viraalivideo, jonka Daily Mail on jakanut Facebook-sivullaan.

Noin nelikymppiselle isälle on selvää, miten kasetteja kuunnellaan, mutta samaa ei voi sanoa hänen lapsistaan, Archiesta, Oscarista ja Gracesta, jotka koettavat videolla pähkäillä, miten kasetit oikein toimivat. Videon kuvaamisen aikaan Archie oli 12-vuotias, Oscar 10-vuotias ja Grace 9-vuotias.

Videolla Archie pitelee kasettia korvaansa vasten ja kummastelee, miten se laitetaan päälle. Grace ehdottaa videolla, että kasettien kuuntelemista varten tarvittaisiin televisio, mutta keskimmäisellä lapsista on tähän melkoinen vastaus:

”Ei silloin ollut televisioita”, Oscar sanoo.

Isä kysyy, että tarkoittaako 10-vuotias aikaa, jolloin hän oli lapsi, eli 80-lukua, ja Oscar vastaa myöntävästi.

”Olet vain vanha”, Archie tokaisee.

Myöhemmin videolla pojat saavat idean, että kasetti yhdistetäänkin televisioon ja sen rei’istä voi katsoa musiikkivideoita.

Archie kertoo olevansa haudanvakava, kun isä kysyy pojilta ovatko he tosissaan. Tämän jälkeen isä alkaa nauraa makeasti.

Isä kertoi Daily Mailille, että hän koettaa saada käsiinsä kasettisoittimen, jotta voisi näyttää lapsilleen, miten kasetti todella toimii.

”Täytyy katsoa, osaavatko he seuraavaksi keksiä, miten kasetti laitetaan soittimeen”, isä sanoi.

Voit katsoa Cranen kuvaaman videon alta.

This will make you feel so old!This will make you feel so old!

Julkaissut Daily Mail 7. syyskuuta 2017

Lähde: Daily Mail