2000-luvun puolivälin jälkeen syntyneillä lapsilla on vaikeuksia keksiä, miten kasetti toimii.

Itä-Englannin Essexissä asuva James Crane vieraili isänsä luona kolmen lapsensa kanssa ja löysi vierailun aikana kokoelman C-kasetteja. Tästä syntyi hulvaton viraalivideo, jonka Daily Mail on jakanut Facebook-sivullaan.

39-vuotiaalle isälle on selvää, miten kasetteja kuunnellaan, mutta samaa ei voi sanoa hänen lapsistaan. Crane kuvasi videon 12-vuotiaasta Archisesta, 10-vuotiaasta Oscarista ja 9-vuotiaasta Gracesta, kun he koettavat pähkäillä, miten kasetit oikein toimivat.

Videolla Archie pitelee kasettia korvaansa vasten ja kummastelee, miten se laitetaan päälle. Grace ehdottaa videolla, että kasettien kuuntelemista varten tarvittaisiin televisio, mutta keskimmäisellä lapsista on tähän melkoinen vastaus:

”Ei silloin ollut televisioita”, Oscar sanoo.

Isä kysyy, että tarkoittaako 10-vuotias aikaa, jolloin hän oli lapsi, 80-lukua, ja Oscar vastaa myöntävästi.

”Olet vain vanha”, Archie tokaisee.

Myöhemmin videolla pojat saavat idean, että kasetti yhdistetäänkin televisioon ja sen rei’istä voi katsoa musiikkivideoita.

Archie kertoo olevansa haudanvakava, kun isä kysyy pojilta, ovatko he tosissaan. Tämän jälkeen isä alkaa nauraa makeasti.

Isä kertoi Daily Mailille, että hän koettaa saada käsiinsä kasettisoittimen, jotta voisi näyttää lapsilleen, miten kasetti todella toimii.

”Täytyy katsoa, osaavatko he seuraavaksi keksiä, miten kasetti laitetaan soittimeen”, isä sanoi.

Voit katsoa Cranen kuvaaman videon alta.

This will make you feel so old!This will make you feel so old!

Julkaissut Daily Mail 7. syyskuuta 2017

Lähde: Daily Mail

Kommentit

Kommenttia