10-vuotias tyttö opettaa viittomakieltä koiralleen.

Walter-koiralla ja sen omistavan perheen 10-vuotiaalla Julia-tytöllä on erityinen side: he molemmat ovat syntyneet kuuroina.

Pasadena Humane Society and SPCA -järjestön kautta seitsemän kuukauden ikäinen Walter löysi kodin Julian perheen luota. Järjestö on julkaissut suloisen videon, jolla kerrotaan parivaljakon tarina.

”Kun pitelin Juliaa ensimmäisen kerran, hän haisteli niskaani, koska ei kunnolla kuullut ääntäni”, hänen äitinsä Chrissy kertoo videolla.

”Kun pitelin ensimmäisen kerran Walteria, se teki lähes täysin saman asian. Muistan katsoneeni häntä ja tiesin, että Walter on tarkoitettu meille”, äiti jatkaa.

Julia ja Walter leikkivät usein yhdessä sen jälkeen, kun Julia on tehnyt läksynsä. Hän myös opettaa viittomakielellä koiralleen käskyjä, kuten ”istu”, ”vettä” ja ”ruokaa”.

Videolla Julia kertoo rakastavansa Walteria.

”Se on paras ystäväni”, tyttö sanoo.

Videolla on myös herttainen viesti: Kun koskaan tunnet olosi erilaiseksi tai yksinäiseksi, muista Walter ja Julia – jokaiselle on olemassa joku.

”Minusta heidän oli tarkoitus löytää toisensa”, Chrissy kertoo videon päätteeksi.

Katso video suloisista ystävyksistä alta.

Walter and his little girl Julia share an incredible bondMeet PHS alum Walter and his little girl Julia. They share an incredible bond. Both were born deaf. Julia and Walter play together. Walter helps Julia with her homework and Julia teaches Walter sign language. Walter is Julia’s best friend.

Julkaissut Pasadena Humane Society & SPCA 28. kesäkuuta 2016

Lähde: Mashable