Jos kyntesi kasvavat mielestäsi liian hitaasti, voi tämä kauneusbloggarin esittelemä kikka auttaa.

Kynnet kasvavat koko ajan, mutta osa naisista voi tuskailla, jos omat kasvavat etanavauhtia. Kauneusbloggari Rachel Levin on kuitenkin esitellyt YouTube-kanavallaan julkaisemassa videossa DIY-niksin, jonka hän vannoo auttavan nopeuttamaan lyhyiden kynsien kasvua.

Videolla Levin tekee oman ”seerumin” kynsille. Sitä varten tarvitaan foolihappotabletteja (Levin käytti 800 mcg:n vahvuisia, foolihappoa on myös sitrushedelmissä), päällyslakkaa, E-vitamiiniöljyä ja valkosipulijauhetta.

”Huomasin kynsieni kasvaneen paljon paremmin, kun käytin valkosipulia tässä ”seerumissa” verrattuna siihen, kun en käyttänyt valkosipulia. Osa lääkäreistä sanoo, ettei valkosipuli vaikuta mitään ja osa sanoo, että vaikuttaa. Minä kokeilin tätä omiin kynsiini ja muutamien ystävieni kynsiin – ja uskokaa pois, kyntemme ovat todella hitaita kasvamaan – ja se toimi”, Levin kertoo videolla ennen kuin tekee ”seeruminsa”.

Kynsien kasvua nopeuttava ”seerumi” tehdään laittamalla päällyslakkaan muutama tippa E-vitamiiniöljyä, pari foolihappotablettia muussattuna tai appelsiinimehua ja hieman valkosipulijauhetta ja sitten kaikki vain sekoitetaan.

”Se ei haise valkosipulille, se haisee tavalliselle kynsilakalle”, Levin sanoo huojennukseksi valkosipulin käytön suhteen.

Levin neuvoo lakkaamaan kynnet kerran päivässä DIY-seerumilla viikon ajan ja tuloksia pitäisi näkyä. Kauneusbloggaaja näyttää myös näyttää videollaan, minkälainen ero tällä kikalla syntyy – videon perusteella kikka todella toimii.

Voit katsoa Levinin ohjeet jutun yllä olevalta videolta. Tutoriaalivaihe alkaa noin 0:55 kohdalta.